How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

bebeği oto koltuğuyla masadan düştü

lilican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
20
0
86
40
Hatay
slm arkadaşlar.aylık bir kızım var.4aylık alıışveriş merkezinde oturuken bebeğimi oto koltuğunda sallıyordum.masa vernikli olduğu için oto koltuğu kenara kadar kayıp bir anda düştü.o an öldüm sandım.meleğim yüzüstü yatıyordu.apar topar hastaneye yetiştirdik.acilde görünürde bir sey olmadıgını ama 4 saat içinde takip edip ıuyutmamamız gerektiği sölendi.bazı eçti.refleksleri iyibulgulara rastlarsanız dedi hemen getirin.çok şükür 4 saatten rahat geçti.ertesi gün refleksleri iyiydi.yine gülücükler dağıtmaya başladı.agu yapmaya devam etti.hareketleri aynıydı.bu arada düştüğü sırada şehir dışındaydık.dün memlekete döner dönmez çocuk doktoruna gösterdim.oda ayrıntılı inceleyip bir sorun olmadığını ama film ve tomografi çekip kesin bilgiler vereceğini söledi.72 saat riskli olan saatlermiş.yarın son gün. yada şuanki hali normalmi.meleğim daha küçücük.az sonra yine doktora gidecez.umarım iyi haberler verir.bu durumla karşılasan varmı sonuçlar kötü değildir inşallah.allah meleklerimizi korusun

Son düzenleme:
cnım merak etme onları melekler korur herzaman
gerçekten böyle
benim oğlum da 20 günlükken çok yaramazdı ve eve salıncak kurdum ama çok yüksekti
tam uyumak üzereyken ip koptu ve yüzüstü laminanta çakıldı
bi an öldüm sandım öyle bi ses çıktıki donk diye
komşum bana demişti onu melekler korur diye
çığlık çığlığa yavrum bağırıyo ben bağırıyorum kesin ağzı burnu patlamıştır diye
küçücüktü daha 2,5 kiloydu
inan hiç bişe olmadı
eğer bişe varsa şimdiye belli ederdi kendini sen merak etme canım
Rabbim evlatlarımızı korusun

canım benim kızımda 7 aylıkken karyoladan zemine düştü halı felan yoktu laminatta değil fayansın üstüne uçtu acile götürdük takip edin dediler çok şükür birşey çıkmadı melekler koruyor onları merak etme bişi yoktur olsaydı belli olurdu şimdiye kadar

çok tşk ederim arkadaşlar.çok şükür bişey çıkmadı kafa ultrason çekildi.doktor sizin dediğiniz gibi bişey olsaydı çıkardı dedi şimdiye kadar ama yinede korkuyorum.ilerde sorun olurmu diye..allah miniklerimizi korusun.

Canım çok geçmiş olsun.Bizim ufaklıkta bir kaç kez benim yataktan düştü Allah'a şükür bir şey olmadı.Sizin sonuçların temiz çıkmasına da çok sevindim inan.Eğer birşey olmuş olsaydı bu zamana kadar ortaya çıkardı.Korkma Allah'a emanet olsunlar

çok geçmiş olsun çok üzüldüm
inşallah ilerde de bi sorun çıkmaz:Saruboceq:

oy yavrum benim. geçmiş olsun canım kıyamam ya.
şimdiye kadar birşey çıkmadıysa boş yere üzülüp bebeğini de üzme annesi daha birşey çıkmaz inşallah...

Back