Bebegi olmayanlar, mantar enfeksiyonu

Goknurcelk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
85
40
3
28
Arkadaslar bunu biraz benim gibilere umut olsun diye yaziyorum. Ben yillardr mantar enfeksionuyla ugrasan biriyim ve 9 ay boyunca cocugum olmadi bi cok ilac kullandm en son 2 ay once doktora gttm 7 kapsul fitil ve fluzamed diye ilac verdi adetm biteli 1 hafta olmustu doktor bekle ddi hamile kalirsan zararli olur bu ay kullanma . Esimde ilaci kullanmamamda israrciydi. Bense zaman kaybi cocugum yok olmamistir enfeksiyon bitmediki diyerek bitane ictim ama daha sonra hic icmedim. Adetm 3 5 gun gecikti hic umutsuz test yaptm ama o ay 0 stres vardi aklmda cocuk olmadgi icin ilaclarmi kullanp enfeksiyon bittkten sonrasna odaklandgm icin hic umudum yoktu ve testte saniyeler icnde 2 kirmizi cizgi belirdi sonrasi kan testi vs. 1 aylik hamileyim :)iyiki ilaclari kullanmadm o bitanede zararli olmamis Yani dicegim arkadaslar enfeksiyon olsun olmasn stres ve cocuk olmuyor dusuncesni ilk once silmeniz lazm bi nevi kendinize reset atın rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Ne kadar güzel bir haber :) sağlıkla kucağına almak da nasip olsun canım.herşeyin bir vakti var işte..Dileyen herkese nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…