canım hani böyle halk dilinde çapur çupur diyeyim sana böylemiydi iki aydır yapıyor sanki tam oturtamıyor damağına gibi geliyor yumuşak gırtlak ne demek doktorun mu söylemişti canım tam üç aylıkken mi geçtiCanım o ses bizde de vardı sanırım 3 aydan sonra kesildi sebebi yumuşak gırtlak onunda çaresi büyümek herhangi bir hastalık değil ve tedavisi yok sadece az sabır. :)
ben götürmek istiyorum da eşim benim çok panik yaptığımı söyleyip götürme istemiyor malisefay yerim ben o yumuk elleri .... bence hiç bir problem yok ama içinizin rahatlaması için başka bir doktora götürün yinede
bence için rahatlasın diye kesinlikle eşini dinleme başka bir bahaneyle götür kendi kendini yemektense kafan rahatlarben götürmek istiyorum da eşim benim çok panik yaptığımı söyleyip götürme istemiyor malisef
Evet dün aşımız vardı burda aşıyı doktorlar yapıyor bunların hepsini sorma fırsatım oldu herşeyin normal olduğuniu sadece endişeli bir anne olduğumu söyledi çocuk gayet iyi bütün bebekler bunları yapar falan dedi ama ben zor bir doğum yaptığım için her hareket beni endişelendiriyor kalp atışları çok düşüktü sezaryene aldıklarında bir şey oldumu endişesi işteAylık kontrol zamanı gelmiş,doktorunuza sorarsınız ama sorun olduğunu sanmıyorum. Çok küçük daha.
bence için rahatlasın diye kesinlikle eşini dinleme başka bir bahaneyle götür kendi kendini yemektense kafan rahatlar