Çocuk Hastalıkları bebegi nezle olanlar ...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SensiZ_mi_asLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
50
15
34
Selam anneler oglum bugun 4.ayina girdi ve 2 gundur nezleyiz.ateslenme olmadi burnu tikaniyor arada bi iki oksuruyor haliyle huzursuz dr surup verdi bide deniz suyu damlasi iyi gelir dedi onlari kullaniyorum.dra soracaktim unutmusum sormayi.buhar makinasi gereklimi almalimiyimdiye. biz sobali evde yasiyoruz haliyle ustunde kaynayan demlik oluyor ama soba yandigi surece buhar yapio.soba uyurken buharda yapmiyo.nem olcer almistim evdeki nem orani%40 41 o civarda oda sobanin orya islak havlu asinca.havlu kuruyunca 35lere dusuyo.bu huhar makinasi cok.gereklimi almalimiyim alincada bakteri uretiyo demisler yorumlarda kas yaparken giz cikarmakta istemiyorum aslinda.bilgisi ve tecrubesi olanlar yazabilirlermi acaba oglumda nezle sanirim bende olucam nezle genzim sizliyor nemdizlikten mi acaba bu sizlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…