Bebeğim doğdu ama doğar doğmaz küveze alındı. Solunum yetersizliği nedeni ile. Bugün 7. gün. Biraz yavaş toparlanıyormuş. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?
Bebeğim doğdu ama doğar doğmaz küveze alındı. Solunum yetersizliği nedeni ile. Bugün 7. gün. Biraz yavaş toparlanıyormuş. Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu?
Gecmis olsun Benim oğlumda 38 haftalık doğdu yanıma getirdiler nefes alırken inliyodu bir hafta kuvezde kaldı çok şükür şimdi 4 aylik oldu inşallah sizde sağlıkla kucaginiza
2 gun once sezeryan yapıldı 36 haftalık doğdu.
kordonu bükülmüştü suan küvezde 14 gün kalacak nefesi duzelene dek ki saglık sorunu yokmus aslında tedbir amaclı.
cok moralsızm
benim oğlum 37 haftalık doğdu solunum güçlüğü nedeniyle 10 gün kuvezde kaldı 5 gün de birlikte hastanede yattık şimdi iyi çok şükür. Moralinizi bozmayın onlar çok güçlü
Öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza almissinizdir benimde bebeğim 33 haftalık kordon sarkmasindan acil doğuma alındım bebeğimi hemen küvöze aldılar solunum cihazına baglandi 13 gün oldu beslenme başlandı çok şükür günde 8 kere ama cihazdan ayrılmadan temas olmuyormuş ben gibi olan anneler ne kadar sürer ağlama sesini bile daha duyamadım minigimin