Çocuk Hastalıkları bebegi kulak gribi olan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

palmina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
61
2
86
İstanbul
10 aylık bebegim kulak gribi olmus.gece sabaha kadar ateşle beraber kustıu durdu.sabaha kadar ates dusurucuyle ıdare ettık ama sabah doktora gıttıgmızde ogrendıkkı kulak grıbı olmus.antıbıyotık verdı.megerse kızımın bır ıkı aydır dıs cıkartıyo ondandır dedıgımız kulak cekıstırmelerı ve gecelerı durmadan uyanmaları bundanmıs.canım benım nsılda cekmıs kulak agrısını.aman kızlar sız sız olun anlamsız hareketlerı ve ufakta olsa bebektekı huzursuzlukları mutalka arastırın.emın olunlı bı sebebı vardır.

pardon ya kulak ıltıhabı olacaktı.az once domuz grıbını okumustum etkısınde kalmısım heralde.:)

benim oğlumda yeni atlattı bizde de kusma huzursuzluk ishal ve tabikide uykusuzluk oldu sonrasındada boğazlar doldu ses gitti burnu aktı tıkandı of of antibiyotikle geçti çok şükür ama hakikaten çok kötü oluyo bebekler bu kulak ağrısıyla

geçmiş olsun canim..çok zor valla bebeklerin en ufak bir hastaligi bile bize yetiyor allah onlari korusun...bende başlıgı okuyunca allah allah dedim kulak giribide yenim, çıktı dedim domuz gribinden sonra valla güldürdün benikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…