Bebeği krup olan var mı?

bbasakk_88

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
140
37
36
İyi geceler bayanlar 9 aylık kızım 3 hafta önce şiddetli krup geçirdi 2 gece nebuli ile acilde hava aldı odasına buhar makinesi aldık cok sukur gecirdik bugun gene havlar gibi oksurugu basladı ama burun tıkanıklıgı bogaz agrısı gibi bişey yok doktorada goturduk deloyday die şurup verdi bide 2 saatte bir 15 dk buharı calıstır dedi ama aksam yattıgından beri oksuruk daha da arttı en son buharı calıstırdıgımdan beri de hc oksurmedi sizce sürekli en düşük ayarda kızıma uzak bir noktada calıstırsam mı buharı cok korkuyorum gecmicek die viral oldugu ıcın yardımcı olun lütfen

Buharlar çözüm değil. Bazı bebekler kruba yatkın oluyor. Yani krup da aslında grip ancak grip mikrobu ses telini tutuyor. Öksürük sıkıştırınca sarıp sarmalayıp balkona çıkarın hemen açılır. Ya da bir iki dakika derin dondurucuyu açıp önüne tutun. Benim ki de oldu. Böyle böyle üç günü atlatırsanız gerisi normal grip seyrinde devam ediyor.

krup ne bilmiyorum :KK43:, kafasini yüksek yatirsaniz? keske yardim ede bilsen okurken icin acidi daha minicik

düzenleme: yardim ede bilsem

Biz de 3 yaşındaki kizimda 1 ay önce geçirdik. Bu hastalık özellikle geceleri nuksediyormus ve 3 gece hastalığı diye de biliniyormus. Biz başında farkettik ve 2 günde toparladı. Doktor bize öksürüğü arttığında cami açın dışardan soğuk hava alsın rahatlatır demişti. Bir de biz iğne yaptırmıştık. Sizinki küçük olduğu için yazmamış olabilirler. Çok geçmiş olsun.

Biz de 3 yaşındaki kizimda 1 ay önce geçirdik. Bu hastalık özellikle geceleri nuksediyormus ve 3 gece hastalığı diye de biliniyormus. Biz başında farkettik ve 2 günde toparladı. Doktor bize öksürüğü arttığında cami açın dışardan soğuk hava alsın rahatlatır demişti. Bir de biz iğne yaptırmıştık. Sizinki küçük olduğu için yazmamış olabilirler. Çok geçmiş olsun.
Evet bizimkine de iğne yapıldı ilaç ismi söylemeyim diye belirtmedim. D ile başlıyor. İki geceyi rahat geçirmesini sağlıyor. Zaten ilk gece teşhis. Soğuk hava çok iyi geliyor. Hafif ya da ağır geçirmesi çocuktan çocuğa değişir tabi.

Benm kızım 3 hafta öncekini ağır geçirdi ama şu an sadece öksürük var öksürüo uyumaya devam ediyo bir öncekinde oksurdukten sonra aglaya aglaya uyanırdı bide her oksurmesindrn sonra dolaba tutsam hıc yatmamam lazm 10 dkda bir öksürüyo geri uyuyo napsam bilemedim gerçekten su an soguk buhar makinesini calıstırdım odasında

krup ne bilmiyorum :KK43:, kafasini yüksek yatirsaniz? keske yardim ede bilsen okurken icin acidi daha minicik

düzenleme: yardim ede bilsem
Kafasını yuksek yerde yatrmayı denedim ama kızım yatakta 360 derece dondugu ıcın işe yaramadı cok sagolun ben yaşarken kahroluyorum resmen elimden bişi gelmeyince

Benm kızım 3 hafta öncekini ağır geçirdi ama şu an sadece öksürük var öksürüo uyumaya devam ediyo bir öncekinde oksurdukten sonra aglaya aglaya uyanırdı bide her oksurmesindrn sonra dolaba tutsam hıc yatmamam lazm 10 dkda bir öksürüyo geri uyuyo napsam bilemedim gerçekten su an soguk buhar makinesini calıstırdım odasında
Uyuyorsa sıkıntı yok çok sıkışırsa tutarsınız. Yastığı yüksek olsun. Sırtına da küçük havlu koyun terini alsın. Odası da sıcak olmasın. Sıcaklık öksürüğü artırıyor.

Uyuyorsa sıkıntı yok çok sıkışırsa tutarsınız. Yastığı yüksek olsun. Sırtına da küçük havlu koyun terini alsın. Odası da sıcak olmasın. Sıcaklık öksürüğü artırıyor.
Uyuyo şimdilik zaten sıcak olmasın die çalıştırdım yastıksız yatıyo maalesef sureklı dondugu ıcınde yatagın bi tarafını yukseltemiyorum baktım terlememişde inş kısa sürede gecer bir önceki haline dönecek die odum patlıyor yemeden içmeden kesilmişti cocuk

Kafasını yuksek yerde yatrmayı denedim ama kızım yatakta 360 derece dondugu ıcın işe yaramadı cok sagolun ben yaşarken kahroluyorum resmen elimden bişi gelmeyince

yaninda yat ellerinle sabit tut benim öyle uyudugum zamanlar oldu. ise yaradi ama

X