arkadaşlar kızım 1 yaşını doldurdu. doğduğundan beri hep kaka yapma problemimiz var. osmolak kullandık. debridat kullandık. hiç faydasını görmedik. çocukcağız günlerce yapmıyor. sonra zorlaya zorlaya azıcık çıkartıyor. gene üstünden gün geçince bende mecbur kalıp fitil kullanıyorum.
merak ettiğim şey; bu hep böyle mi olacak? yani bu durum geçici midir? yoksa bu herhangi bir hastalıktanmı kaynaklanıyordur? debridatı çok düzenli kullanamıyoruz. doktora zırt pırt götürmek de istemiyorum. kıyamet kopartıypr çünkü doktorda.
ne yapabilirim ne yapmalıyım önerisi olan varsa lütfen yardım edin..
canım benim kızım 4 ayına kadar kakasını yapamadı haftada 1 defa fitil yardımı ile yapıyordu doktor debridat verdi bi işe yaramadı en sonunda çocuk cerrahisine götürdüm makatı kontrol edildi sorun çıkmadı doktorumuz bağırsak düzenleyici duphalac şurup verdi bebeğim kısa sürede düzeldi maşallah 2.5 yaşına geldi bir daha da sıkıntı yaşamadım doktoruna danış...
Merhaba bende bazı bebeklerde demir ilacının kabızlık yaptığını duymuştum.. Hani şu ferrum veya ferro sanol olanlar.. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çünkü ben kızıma en fazla toplasak 15-20 gün vermişimdir.. Belki de makatta bi darlık vardır onu bi muayene ettirseniz.. Geçmiş olsun..
canım benim kızım 4 ayına kadar kakasını yapamadı haftada 1 defa fitil yardımı ile yapıyordu doktor debridat verdi bi işe yaramadı en sonunda çocuk cerrahisine götürdüm makatı kontrol edildi sorun çıkmadı doktorumuz bağırsak düzenleyici duphalac şurup verdi bebeğim kısa sürede düzeldi maşallah 2.5 yaşına geldi bir daha da sıkıntı yaşamadım doktoruna danış...
merhaba bebeklerde çok rastlanan bir durum dr bağırsak düzeninden kaynaklandığını söyledi.ılık suda yarım saat oturtun oturamayan bebekleri kafası ıslanmayacak şekilde yatırın sıcaklık bağırsakların çalışmasını sağlıyor sonra bepanthen ve anestol pomad kremlerini nohut büyüklüğünde güzelce karıştırıp kulak çubuğuyla pamuk kısmı kadar makattan içeri vermeye çalışın makatın yırtılmasını önlüyor.ben saf zeytinyağıyla makatına masaj yapıyorum bazen oda işe yarıyor.hepinize geçmiş olsun.:Saruboceq: kıyamam ya inşallah hepinizde en kısa sürede atlatırsınız bebekler nasıl dayanıyor o acılara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?