Çocuk Hastalıkları Bebeği KABIZ Olan Anneler...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esmasalim

...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
132
0
96
41
Isparta
arkadaşlar kızım 1 yaşını doldurdu. doğduğundan beri hep kaka yapma problemimiz var. osmolak kullandık. debridat kullandık. hiç faydasını görmedik. çocukcağız günlerce yapmıyor. sonra zorlaya zorlaya azıcık çıkartıyor. gene üstünden gün geçince bende mecbur kalıp fitil kullanıyorum.
merak ettiğim şey; bu hep böyle mi olacak? yani bu durum geçici midir? yoksa bu herhangi bir hastalıktanmı kaynaklanıyordur? debridatı çok düzenli kullanamıyoruz. doktora zırt pırt götürmek de istemiyorum. kıyamet kopartıypr çünkü doktorda.
ne yapabilirim ne yapmalıyım önerisi olan varsa lütfen yardım edin..

canım benim kızım 4 ayına kadar kakasını yapamadı haftada 1 defa fitil yardımı ile yapıyordu doktor debridat verdi bi işe yaramadı en sonunda çocuk cerrahisine götürdüm makatı kontrol edildi sorun çıkmadı doktorumuz bağırsak düzenleyici duphalac şurup verdi bebeğim kısa sürede düzeldi maşallah 2.5 yaşına geldi bir daha da sıkıntı yaşamadım doktoruna danış...

Merhaba bende bazı bebeklerde demir ilacının kabızlık yaptığını duymuştum.. Hani şu ferrum veya ferro sanol olanlar.. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çünkü ben kızıma en fazla toplasak 15-20 gün vermişimdir.. Belki de makatta bi darlık vardır onu bi muayene ettirseniz.. Geçmiş olsun..

30yaşındayım,bu yaşıma kadar ömrüm kabızlıkla geçti,4günde bir ancak tuvalete çıkabiliyordum.makatımda yırtık oldu ameliyat olmak zorunda kaldım.sonra bir doktor duphalac yazdı,2şişe içtim şimdi mucize gibi düzenli çok rahatım

evet benim oğluma ne zaman demir ilacı versem fena kabız oluyor,ıkınıp ıkınıp ağlıyor o yüzden vermiyorum

aynı dert bizde de var
2 şişe debridat 2 şişe osmalok bi şişe X-M diet kullandık hala yapamıyo... X-M diyet verdiğim gün ishal gibi aşırı sulu ve çok fazla yapıyo vermediğim gün kabız oluyo ağlaya ağlaya zorla yapıyo yaparken makat yırtılıyo kanıyo.. şurubuzmuz bitti yine ggideceğiz bakalım bu kez ne diyecek...

bizde çocuk cerrahisine götürmeye karar verdik de canım, şunu soracaktım nasıl bi muayene yapıyolar? herhangi bir film ultrason falan çekiyo mu bağırsaklarda sorun olup olmadığını anlamak için? çok ağlayacak biliyorum doktorda o yüzden stres oldum ben de

merhaba bebeklerde çok rastlanan bir durum dr bağırsak düzeninden kaynaklandığını söyledi.ılık suda yarım saat oturtun oturamayan bebekleri kafası ıslanmayacak şekilde yatırın sıcaklık bağırsakların çalışmasını sağlıyor sonra bepanthen ve anestol pomad kremlerini nohut büyüklüğünde güzelce karıştırıp kulak çubuğuyla pamuk kısmı kadar makattan içeri vermeye çalışın makatın yırtılmasını önlüyor.ben saf zeytinyağıyla makatına masaj yapıyorum bazen oda işe yarıyor.hepinize geçmiş olsun.:Saruboceq: kıyamam ya inşallah hepinizde en kısa sürede atlatırsınız bebekler nasıl dayanıyor o acılara

evet arkadaşım doktr da aynen senin dediğini önerdi. çocuk cerrahisine götürdük. bağırsaklar çok dolu olduğu için ilk bir hafta lavman uygulayacaz.ve her gün ılık suda 10-15 dakika oturtup sonra anestol süreceğiz. bi de bir ilaç verdi. onu bir ay düzenli kullanıcaz. inşallah tüm bunlar işe yarar. yoksa halimiz vahim

madem ilaç adı verilmiş bizdede ishal durumu çok olduğu için kullanmaya başladığımız bir doğal ürün..ishalse düzelten kabızsa yine düzelten doğal prebiyotik bir ürün çıkmış..doktorlarınıza danışarak kullanbileceğiniz bir ürün araştrın derim adı BİFİFORM DROPS..
doğal prebiyotik ürün içeriyor..

benim bebeğimde 4. aya girdi 1 haftayı da geçecekken artık fitil vermek zorunda kalıyoruz. doktor diyetisyene gönderdi incirinden kayısısına yiyip durdum fayda yok
benim kendi farkettiğim bir çare vardı bol bol semiz otu yediğimde çocuk çok rahat yapmıştı inşallah size de fayda eder

bizde kabız sorunu çok yaşamıştık.en sonun da çocuk cerrahına götürdük.fazla ıkınmadan makatta yara olmuş dedi. ve iki kremi parmağımızla yedirip yara olan bölgeye sürdük ve dupalax diye bir şurup verdik.sonunda düzeldi.ama incir çok önemli ve faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…