• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeği iştahsız olan anneler ne olur yardım edin bana

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

betumutlu

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
322
25
318
İstanbul
yardımınıza ihtiyacım var.bebeğim 14 aylık ve 9.500 kilo 9 aydan sonra hiç kilo almadı diyebilirim.çok iştahsız yemek yediremiyorum ne yapacağımı şaşırdım.bebeğim olsun hiç offff demiyeceğim derken şimdi bütün gün offffff şeklinde dolaşıyorum yapmayı istemediğim şeyleri yaptırıyor bana.bunaldım artık.kızımdan sonra doğanlar bile onu geçti ne yapacağımı şaşırdım sanki yemek yemeye korkuyor sabahtan bir başlıyoruz artık yatana kadar 1 lokma yedireceğim diye peşinde dolanmaktan halim kalmadı.ne olur bana yol gösterin.bu arada çok hareketli bir bebek.5 aylıkken emeklemeye 10 aylıkken yürümeye başladı.bizde hep hareketli olduğundan kilo almıyor dedik bu zamana kadar ama hiç mi kilo almaz ya.

canım seninle aynı sorunu paylaşıyoruz benim bebeğim de çok iştahsız hatta beni bile emmedi mamayla büyüdü doğduğundaan beri iştahsızlıkla savaşıyorum evet benim kızım da çok hareketli 10 .ayında yürümeye başladı şuan 11 aylık ve 8 kilo bu gidişle de kilo alamayacak artık çok yoruldum peşinde kaşıkla gezmekten ne yapacağımı nasıl kilo aldıracağımı bilemiyorum umarım bebişlerimiz bir gün iştaha gelir de bol bol yerler

Bende aynı şeyden şikayetçiyim.Mama saati değil işkence saati diyorum ben buna.Resmen psikolojim bozuldu oğluma mama yediricem diye.Benim oğlum 10 aylık denemediğimiz iştah şurubu kalmadı neredeyse ama hiç etkili olmadı.Artık dua etmekten başka çare bulamıyorum ben.Allah yardımcımız olsun.Tüm iştahsız bebeklerin annelerine bol bol sabır versin :)

yardımınıza ihtiyacım var.bebeğim 14 aylık ve 9.500 kilo 9 aydan sonra hiç kilo almadı diyebilirim.çok iştahsız yemek yediremiyorum ne yapacağımı şaşırdım.bebeğim olsun hiç offff demiyeceğim derken şimdi bütün gün offffff şeklinde dolaşıyorum yapmayı istemediğim şeyleri yaptırıyor bana.bunaldım artık.kızımdan sonra doğanlar bile onu geçti ne yapacağımı şaşırdım sanki yemek yemeye korkuyor sabahtan bir başlıyoruz artık yatana kadar 1 lokma yedireceğim diye peşinde dolanmaktan halim kalmadı.ne olur bana yol gösterin.bu arada çok hareketli bir bebek.5 aylıkken emeklemeye 10 aylıkken yürümeye başladı.bizde hep hareketli olduğundan kilo almıyor dedik bu zamana kadar ama hiç mi kilo almaz ya.

marnys junıor denedinizmi..iştah açtırıyor..birde yemesi için peşinden koşturmayın hergün aynı saate beslemeye çaılışın ve aynı yerde ..yemediği vakit yarım saatten fazla yedirmeye uğraşmayın yemzse bırakın ..hiç bir denemede bulunmayın..eğer hiç yememişse yarım saat sonra tekrar deneyin..az yemişse 1 saat sonra ama hep aynı yerde ilk başta sizi yorar bu yöntem ama bir hafta içinde bir rutininiz oluşur...çocuklar inatlaşıp yedirmeye uğraştıkça ters tepiyor..birde belki kızacaksınız ama relax olamlısınız..siz stres yaptıkça çocukta yemek yemeyi reddebiliyor..

Back