• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği iri olan varmı ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cicilii

♥mert'im♥ minik aşkım:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
459
5
46
İstanbul
selam bebeği iri olan varmı?
arkadaşlar bebeğim henüz 6aylık ama daha büyük duruyor doktor iri bir bebek dedi
enson 9,600gramdı boyuda70 cmdi 5aylıkken şimdi uzamıstır ve kiloda almıstır konturolumuz ay sonunda

arkadaşlar bebeğim henüz 6aylık ama daha büyük duruyor doktor iri bir bebek dedi
enson 9,600gramdı boyuda70 cmdi 5aylıkken şimdi uzamıstır ve kiloda almıstır konturolumuz ay sonunda
5aylık karnında 70cm öylemi anladığım doğru mu?:49:

sadece anne sütü ile besleniyorsa endişhe etmeyin..
1 yasına kadar guzel kilo alıyor bebekler ayaklanmaya baslayınca atar kilolarını

maşallaaahh heybetli olacak büyyünce allah nazadan esirgesin
:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah Allah nazarlardan sakınsın heybetli bir erkek olacak inş benim oğlum 4500 doğdu şuan 1 yaşında 10kg 76cm seninkinin maşş var :46:inş genetik faktörde bebek gelişiminde önemlidir.benim eltimin oğulları yaştlarıdan 3yaş büyük görünür:)

arkadaşım maşallah benim bebeyimde bu ay az kilo aldu 4 aylık 6500kg nasıl besliyon bebeyini bizede söylede bizimkilerde tontiş olsun arkadaşım:emir_bebek:

Back