evet arkadaşlar bebeğim iki kilo doğdu ve 38.haftadaydım neden gelişmediğini dr anlamadı doğum sonrası gelişimde sıkıntı yaşamamam için sezaryan oldum oğlum şuan 3 aylık.normal doğan 3 aylık bebeklerle fark var mı öğrenmek istiyorum sizin iki kilo doğan bebekleriniz 3 aylıkken kaç kiloydu normal doğanlar kaç kilo?
evet arkadaşlar bebeğim iki kilo doğdu ve 38.haftadaydım neden gelişmediğini dr anlamadı doğum sonrası gelişimde sıkıntı yaşamamam için sezaryan oldum oğlum şuan 3 aylık.normal doğan 3 aylık bebeklerle fark var mı öğrenmek istiyorum sizin iki kilo doğan bebekleriniz 3 aylıkken kaç kiloydu normal doğanlar kaç kilo?
Cnm benim bebeğim de 40. hafta 2700 doğdu. biliyorum durum sizinkinden ii görünüyor ama sebep olarak bebeğin anne ile olan kan uyuşmazlığından kaynaklandığını, bunun yol açtığı kansızlığın kızımın gelişimini etkilediğini söylediler. Bir aylıkken kan damlası başladık, şimdi beş aylık hala kullanıyoruz. Üç aylıkken beş kiloydu. Bilmiyorum sana yardımcı olabildim mi? normalde üç aylıkken 6 falan oluyoe galiba, tam bilmiyorum ama.