Bebeği hidrosefali olan anneler lütfen destek..

amelıyat oldu .. suanda doktor stabil durumu dıo bı kaç gun daha bu konu yuzunden takıp te olucak zaten yogun bakımdaydı bebegım

Allahım yavrularınıza şifa sizlere metanet versin.böyle zamanlarda güçlü durmak çok zor.tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah.hiçbir sorun sıkıntı kalmasın .Allah sağlık sıhhatli hep güldükleri günler göstersin.

çaresiz hissetmeyin kendinizi sakın. Ameliyatınız sıkıntısız geçer inşallah. Şant takıldıktan sonra hastanede belli kontrolleri olur . Kamadan etkilenip etkilenmemesi aylar içinde belli olur. Soğukkanlı ve güçlü olun .

Bende 30 haftalık hamileyim iki tarafta açıklık varmış bir taraf 20 diğer taraf 18 mm ayriyeten kol bacak kısalığı var denildi çocuk doğarsa ölebilir ölmezse şant ameliyatı gibi birçok ameliyat olması gerekir dedi perinatolog

canim ben suanda ayni durumu yasıyorum 30. haftada beyin kanamasina bağlı hidrosefalin oldugunu ogrendik 36. haftada dogum yapicam insallh. bana neler onerirsin zor bir surec biliyorum yardimci olursan sevinirim.

Merhabalar, ben 38 yaşındayım ve geçen yıl ilk tüp bebek denememde kızıma hamile kaldım. Herşey yolunda giderken eylül ayında 22.hafta ayrıntılı ultrason taramasında bebeğime perinatolog ve radyoloji bölüm başkanı tarafından hidrosefali teşhisi kondu. Apar topar iki günde erken doğum yaptırdılar. Yavrumu, kızımı sonsuza dek kaybettim. Şu an iki günlük 2.tüp bebek transferi oldum, ama kızımı bir an olsun çıkaramıyorum yüreğimden. Onu kaybettiğim 7.5 ayın her dakikası acı ve özlemle geçti, hâlen de öyle..ne zor acıymış evlat acısı, hiç geçmiyor. Yavrum, kızım, canımın içi..çok, çok özlüyorum, çookk!

Evladınız nasıl siz nasılsınız? İnşallah hayırlısıyla şifasını vermiştir yaradan.

Rabbim yardìm etsin ùzùntùn bùyùk imtihandasìn hayrla baßarìyla sonuçlansìn..cok iyi anliyorum seni henùz dogum yapmadim banada sìkintilardan sòz edildi..son durumu nedir yazarmisin..saglìkla afiyetle yasattsìn kizini yormasin Allhm

Merhaba çok geçmiş olsun. Son durumunuz nedir merak ettim. 28 haftada 17mm kanama gözüküyor bebeğimde ailecek moralimiz çok kötü

merhabalar benimde bebeğim daha 11 aylık hidrosefali teşhisi kondu sizin bebeğinizin durumunu okudum üzerinden uzun seneler geçmiş umarım sağlığı yerindedir çaresiz bir anne olarak şuan ki halini söylemsnz hastalık bir kalıntı bıraktı mı yâda makinaya cihaza bağlı mı daha doktora gitmedik internetten okuduğum kadarıyla şant takıyorlar miş nasıl bise o hep ona bağımlı mi yaşıyor o şanti çıkarmıyorlar mi lütfen mesjimi görün ve cevab yazın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…