- 28 Temmuz 2008
- 87
- 8
- 298
Anneler psikolojik desteğe ihtiyacım var.2 buçuk ay önce sezaryenle acil doğuma alındım.Bebeğim anne karnında beyin kanaması geçirmiş 35+3 günlük hamileydim.Kanamadan dolayı kafasında tıkanıklık oluştu ve hidro sefali ile tanıştık.Doğduktan1 hafta sonra kızımın kafasına şant başlangıcı ventil takıldı ve kafası büyümemesi için hergün su çekiliyordu.1ay kuvözde kaldı.Herşey stabil olduğu için1 ay sonra eve çıktık.Başlangıçta her 3 güne bir hastaneye gidip su çekiliyordu daha sonra kafasındaki su basıncı artikca yine hergün su alınmaya başladı ve kafası her geçen gün büyüdü ve yine hastanedeyiz çarşambadan beri.Yarın tam narkozla tomografi çekilecek kafasından ve çarşamba günüde ameliyat olucak devam şant borusu takılacak.Kafasındaki fazla su kulak arkasından dosenecek bir hortumla karın boşluğuna kadar uzatilip oradan akması sağlanacak.Eğer bizimle aynı durumda olan anneler varsa desteğinizi ve dualarınızı bekliyorum.Sizin ameliyatlariniz nasıl geçti çocuğunuza bir hasar biraktimi nasıl günler bekliyor bizi hiç bilmiyorum.Çok korkuyorum bir hafta içinde iki defa narkoz alıcak güçlü bir kızım var inanıyorum ama annelik ilk bebeğimi kaybettim ona da bişey olmasından korkuyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olanı hayırlısıyla nasip etsin inşallah dua ediyorum Rabbim kızımı ve tüm çocukları anne ve babalarına bağışlasın kimseyi evladı ile sınamasın güçlü olmaya çalışıyorum ama bir yerde de kolum kanadım kırık kendimi çaresiz hissediyorum