Doymasa nasil kilo alsin kilo alimlari gayet iyi gaz sancisi olabilir karni agridigi icin sinirlenip cekistiriyordur buyuk ihtimalle
cevabınız için tesekkur ederim .normal dururken öyle sinirli aglamıyor ama emerken aglıyor emerken karnından gurultular geliyor acaba karnımı agrıyor?
doymayan,iyi beslenmeyen bebek o kadar kilo almaz.Maşallah iyi almış.Muhtemelen gaz sancısıdır
benim 2 çocuğum da nerdeyse o kadar emerdi ,hatta saat başı emerlerdi ve 6 ay cidden çok tombullardı 3 kilo doğmalarına rağmen.Ne zaman gaz sancısı olsa veya hasta olsalar aynı şekilde emerken sinirlenip ağlarlardı.
mrb 2 aylık bir oğlum var ,ilk ay 1200 gr aldı ikinci ay 1500,ancak şu varki bebegim gece iyi uyuyor,ama gunduz yarım saatte bir uyanıyor surekli emmek istiyor,2,3 dkk emip baslıyor göğsümü çekiştirmeye sinirleniyor aglıyor,sizce doymuyormu,birinden emzirirken diğerinden akıyor anlayamadım sütümmü yetmiyor lütfen yardım edin...
Gax sancisi da olabilir veya sut akisi onun uyum sagliyamayacagi kadr hizlidir.benim oglum da tok oldugu halde mama versem alirdi beslenmeyi seviyirdu sanirim tombul bi bebekti
çok tesekkur ederim cevabınız için birde sunu soracam size,tok bebek mama yermi,bi kere denedim aldı
sütünüz varken mama vermeyi denemeyin bile.Yemeyi seviyordur belki minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?