• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegi hastaneden çıkartırken neyle cikardiniz

Muhittin

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
10.716
19.829
598
Puset diyen var, kundaklayan var,port bebe dedikleri var acaba hangisi daha kullanışlı 🤔

3 parça bir pusetimiz vardı, onun arabaya konan parçası ile çıktık. Şimdiki aklım olsa o kadar kocaman şeyi almazdım :-)

Puset. Bu kafaya takacak bisey degilki alt tarafi hastaneden eve geciceksiniz uzun yol degil :) hepsi olur yani

Puset diyen var, kundaklayan var,port bebe dedikleri var acaba hangisi daha kullanışlı 🤔
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın canım biz bebek arabasına dahil set şeklinde almıştık bebek puseti arabaya takılabiliyor çıkarıp normal sepet puset gibi de kullanılabiliyor. Öyle bir şey de tercih edebilirsin kendi aracınızla dönecekseniz ayrıca bu puset bebek arabasına da takılabiliyor

Eklentiler

• FE35617C-8A4C-4DDE-A97E-3A61BD425129.webp
    FE35617C-8A4C-4DDE-A97E-3A61BD425129.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 42
Pusetle kulkanrmmıştık. kullanımı pratik ve bebek rahat ediyor benim kızım 7 ay onun içinde sallanarak uyudu beşiğinde uyutamamistik 😊

Ben tekerlekli trambolinle cikarmistim. İleriye dogru ziplatip tekerleginden ite ite eve kadar getirdim 😂 bizdeki hava koca istanbulda yoktu 😌 :KK70: :KK53:

Senden hayırlısıyla bi çıksında hastaneden illaki çıkar bi şekilde 😂 battaniyeye sarıp kucagima aldim çıkardım ben 😂

Back
X