- 15 Şubat 2010
- 305
- 114
- 42
- Konu Sahibi huzunbazask
arkadaşlar benim 15 aylık bir oğlum var 4 senelik evliyim ve 28 yaşındayım kendime çokbüyük dert ettiğim bisıkıntım var bana biri biakıl versin evlendiğimden buzamana eşimin ailesi maddi manevi bize çokçektirdi oğlum doğana kadar eşim maaşını komple onlara verdi şimdide heray bikısmını veriyoruz vermek bişey değil keşke kıymet bilseler kayınvalidem dediğim dedik o gelip evimin düzenini ayarlar gittiğimze aldığımıza karışır dedikodu yapar yaa anlatmakla bitmez tam artık yaptıklarına alıştım şimdide oğlumu fetetmeye çalışıyor oğlum ona okadar düşkünki yakında oturuyoruz o gelince asla bana gelmiyor sadece meme emmek için geliyor düşse ağlasa hemen ona sarılıyor çağırdığımda ona yapışıyor benim arkamdan ağlamıyor ama onun arkasından feryat koparıyor biliyorum kayınvalidem çok seviyor oğlumu ama bubenim çok zoruma gidiyor o herdediğini yapıyor ama herşeyi anne yapma dediğimdede senin sözün biz varken bu çocuğa geçmez biz yokken ne yaparsan yap diyor eşimde bıktı artık taşınamıyoruz da zaten taşınsak uzaklara gitsek asla konuşmaz bizimle ne yapacam kızlar biri bişey desin çok çaresizim,:gitme:,:gitme: