• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİ EPİLEPSİ OLAN VAR MI

bazhom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
12
0
86
32
MERHABA CANIM ANNELER OĞLUM 28 AYLIK SÜNNET ETTİRDİM SABAHSI NÖBET GEÇİRDİ EPİLEPSİ TEŞHİSİ KONULDU BEBEĞİ EPİELPSİ OLAN VAR MI BURSADA YAŞIYORUM ÖNERECEĞİNİZ ÇOCUK NÖROLOJİ VAR MI İÇİM YANIYOR BERBAT HALDEYİM

BİZİM TAM UYKUYA DALARKEN OLUYOR TEGRETOL KULLANIYOIRUZ BEBEĞİM SERSEM GİBİ UYKU UYUYAMIYORUM YATAMIYORUM EŞİMLE NÖBETLEŞE BAKIYORUZ GÖZDEN LAÇAR DİYE

Nasıl oluyor uykuya dalarken ne yapıyor ?

MERHABA CANIM ANNELER OĞLUM 28 AYLIK SÜNNET ETTİRDİM SABAHSI NÖBET GEÇİRDİ EPİLEPSİ TEŞHİSİ KONULDU BEBEĞİ EPİELPSİ OLAN VAR MI BURSADA YAŞIYORUM ÖNERECEĞİNİZ ÇOCUK NÖROLOJİ VAR MI İÇİM YANIYOR BERBAT HALDEYİM
Merhabalar benim kızımda 3yasinda iki defa nöbet geçirdi sonrasında ilaç başladık çok şükür bir daha gecirmedi keppra ilacı kullanıyoruz ama çok hırçın bir çocuk oldu bende bursadayim nilüfer Doruk Hastanesi'nde cengiz havalı nöroloji doktoru var ona götüreceğim çok iyi doktor dediler

Teyzemin çocukları engelli sürekli o doktora götürüyor kaç senedir çok memnun doktordan banada tavsiye etti götüreceğim en yakın zamanda Allah evlatlarımıza şifalar versin inşallah

Back