• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği epilepsi olan anneler varmi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fsly
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
Kızlar ne olur Allah rızası için yardım edin bana . Gece saat bir gibi ortada hicbirsey yok bebeğimi besledim gazını çıkardım ve uyudu. Bu arada bebeğim 45 günlük ve 36+4 de doğdu . Neyse allahtanki bebeğime bakıyordum o an . Birden kaskatı kesildi ses soluk gitti nefes hiç yok agzindan burnundan mama ve köpük tarzında tükürük gelmeye başladı sırtını sivazladim falan yok eşimi uyandırdım o müdahale etti sonra kısık sesle ağlamaya başladı ve hemen hastaneye gittik . Doktor gazdan olabileceğini ama epilepsi nöbeti gibide durduğunu söyledi . Uyku yok sabah ilk iş doktir ayarlayıp çocuk norolojiye gidicem . Kızlar varmı başına böyle birşey gelen lütfen yardım edin bana

Merhaba çok geçmiş olsun bu arada benim ablamın kızı epilepsi hastasj ondada 1 yıl önce falan başladı. Ani nöbetler anı ağlamaları ağızdan köpük falan gelmesi krize girmesi .5 yaşında rehabilitasyon merkezine gidiyor bu hastalık ne zaman biter bilinmez beli 10 yıl belki 15 yıl belki de hiç. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Merhaba epilepsi konusunda ankarada Prof. Dr. Ayşe Serdaroğlu hoca çok iyidir. Çevremden çok insan bebeğini çocuğunu götürdü kendisine. Ankarada özel bir kliniği var ancak işinin uzmanı diyebilirim imkanınız varsa ona gösterin. Çok geçmiş olsun

Back