- Konu Sahibi meryemmeryem
-
neden biberonla vermeyin diyorsunuz anlamadım....benim bebeğim doğduğunda mememi alamadı bir türlü...neler yapmadık ki hemşirelerle..sonra ben evde denedim resmen göğüs uçlarım parçalandı....sütümü kaşıkla vermeye çalıştım ama yeterli alamadığı için uzayan sarılığı oldu....biberona alıuşırda emmez diye çocuğuma resmen eziyet ettim kilo alamadı...sonra dedim ki kendi kendime en azından kendi sütümü sağıpta veririm sonuçta anne sütünü içecek diye meme başına en yakın olan biberonu aldım ve sütümü sağıp biberonla verdim...bu arada mememi vermeye çalıştım.....şimdi bebişim hem beni emiyor hem de biberon emiyor..o yüzden bebeğinize eziyet etmeyin..gerekirse biberonla verin..yeterki aç kalmasınlar....
eğer öyle ağlayaınca almıyorsa emin ol bebeğin çok sinirleniyor önce sakinleştirmen lazım kucağında gaz çıkarrır gibi tutup sakinleştirdikten sonra verin çok sinirli bebeğiniz öyle anladım benim küçük kız da öyleydi ağlayınca sinir krizine girerdi epey bir sakinleştirmek için uğraşırdık sonra... ALLH YARDIMCIN OLSUN ama sakın biberon la vermeyin onun hijyeni de bir ayrı dert zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?