- Konu Sahibi meryemmeryem
3,5 aylık bir oğlum var..doğduğundan beri emzirme konusunda sorunum var..
sadece anne sütüyle besleniyor ve gelişimide çok iyi..
tek derdim ; bebeğim acıktığında ağlıyor ama ağlayınca memeyi kabul etmiyor ne yapsamda emziremiyorum..onun sakin halini yakalayıp emzirmem gerekiyor bir ağlarsa bir daha mümkün değil emziremiyorum..
bu yüzden saat tutuyorum acıktığını tahmin edip dayıyorum ağzına ama artık yoruldum saat tutmaktan bazen gezmeye gidiyorum unutuyorum acıkınca ağlıyor ağlayıncada veremiyorum..dün annemlerdeydim ağlamaktan morardı ama ne fayda emziremedim..
sırf bu yüzden eve kapattım kendimi bir yere gitmiyorum bunaldım.
ne yapacağımı şaşırdım.
acaba pompa ile sağıp biberonla mı versem biberon olunca belki alır diyorum bilemiyorum..
ek gıdaya geçmeyi bile düşündüm .çünkü gerçekten çok yoruldum
bilemiyorum derdimi anlatabildim mi :gitme::gitme:
sadece anne sütüyle besleniyor ve gelişimide çok iyi..
tek derdim ; bebeğim acıktığında ağlıyor ama ağlayınca memeyi kabul etmiyor ne yapsamda emziremiyorum..onun sakin halini yakalayıp emzirmem gerekiyor bir ağlarsa bir daha mümkün değil emziremiyorum..
bu yüzden saat tutuyorum acıktığını tahmin edip dayıyorum ağzına ama artık yoruldum saat tutmaktan bazen gezmeye gidiyorum unutuyorum acıkınca ağlıyor ağlayıncada veremiyorum..dün annemlerdeydim ağlamaktan morardı ama ne fayda emziremedim..
sırf bu yüzden eve kapattım kendimi bir yere gitmiyorum bunaldım.
ne yapacağımı şaşırdım.
acaba pompa ile sağıp biberonla mı versem biberon olunca belki alır diyorum bilemiyorum..
ek gıdaya geçmeyi bile düşündüm .çünkü gerçekten çok yoruldum
bilemiyorum derdimi anlatabildim mi :gitme::gitme: