• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği emzirme düzeni konusunda yardımcı olur musunuz?

bucooo

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
52
5
18
Bebekleri ilk bir ay iki saate bir emziriyordum. Peki daha sonra da aynı düzen mi olacak? kızım 50 günlük bundan sonra nasıl bir düzen oluşturmalıyım? Geceleri de uyandırmalı mıyım? Bırakırsam 4-5 saat sonra uyanıyor.

valla benim kızım 4.5 aylık dr uyandırma uyusun dedi geçen ay ama o ay bebeğim az kilo aldı ebede o daha bebek dedi acıkır dedi sen 2 saat te bir kalkmaya devam et dedi bende öyle yaptım ve bebeğim normal kilo aldı. geceleri biraz zor oluyor tabii ama bir süre daha böyle devam edicem

Valla ben hiç saatli vermedim hatta doktorumuzda istediğinde ver dedi gecede çok kalkmıyordu ayda 1 buçuk kilo aldı. Yani saatli emzirmedim ben oğlumun maşallahı var ;)

Bizim doktorumuz uyanmazsa ayına 3 ekle o kadar saat aç kalabilir demişti. Yani bebek iki aylıksa üç ekle beş saat yemese olur demişti. Ondan sonra uyandırmadım ben de. Şimdi 70 günlük olduk kendisi bazen 3 bazen 4 saatte uyanıyor. Saatle ben de emziremedim. Kilo almamız da normal...

Back