Bebeği emerken uyuyanlar

benım oglum da emerken uyuyor bazen cok agır oluyor uykusu bazende cok hafıf,emdıkten sonra gogsume yatırıyorum sırtına vuruyorum bı kac kez sonra cıkarıyor,uykusu derınse uyanmıyor ama hafıfse hemen uyanıyor ve emmek ıstıyor tekrardan gazlı yatırırsamda sancılanıp uyanıyor mecburen cıkarmak zorunda kalıyorum

demekki çoğu anne bu sorunu yaşıyor. Ben 6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim emerken uyuyor. Başını omzuma yaslayıp sıtını sıvazlamama rağmen uyuduğu için gazı çıkmıyor. Ben de o şekilde yatırıyorum ama bir problem olmadı şimdiye kadar. Ama yinede kendimi çok kötü hissediyorum. eğer çok uğraşırsam uyanıyor bu seferde beğişe yatırınca uyumuyor. tekrar emziriyorum. ve bu şekilde devam ediyor. Ağzından gaz çıkarmaması çok büyük bir problem yaratır mı?

ağızdan gaz çıkarmanın ne kadar öenmli olduğunu dün gördüm. bebeğim öğlen 1 de uyandı ve ondan sonra akşam 9 kadar hiç uyumadı sürekli beni emmek istedi. tabi ağızdan gaz bir iki kere çıkardı. en son hastaneye gittik. arabada uyudu. doktor damla verdi ama ben kullanmıycam henüz cok kucuk. mumkun olduğunca emzırdıkten sonra ağzından gaz cıkarttırmaya calısıcam. Neden böyle oluyor anlamıyorum. cok gusel emıyor ama uyuyakalıyor. hemen göğsüme alıyorum ama bazen cıkarıyo bazen cıkrmıyo gazını. kendımı suçlu hıssedıyorum.

arkadaşlar bebeğim hala ağzından gazı çıkaramıyor. bundan önce gene bir iki kere çıkarıyodu şimdi hiç çıkaramıyor. dünden beri perişan oldu yavrum. ağlıyo sürekli. yüz üstü yatırdım denedım. sıcak havlu koydum karnının ustune. acı elma yagı suruyorum. ne yapacağımı sasırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…