Bebeği emerken uyuyanlar

_tbc_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
31
0
Bebeği emerken uyuyan arkadaşlar nasıl gaz çıkarıyorsunuz? Uyumasına izin mi veriyorsunuz yoksa uyandırıp gazını mı çıkarıyorsunuz? Benim bebeğim her seferinde emerken uyuduğu için gazını çıkaramıyorum uyandırsam da bir daha uyuması çok zor oluyor.Sizler ne yapıyorsunuz?

aynı sorunu yaşıyordum canım
geçende dr.umuza sordum oda uyursa emdikten sonra yüzüstü yatır biraz sırtını sıvazla hemen gazını çıkarır demişti, tabii ondan sonra normal sırt üstü yatağına koy öyle uyumasına izin verme demişti
gerçekten işe yariyor hem uyanmıyor hem gazını çıkarıyor
sende dene istersen

çok sağol canım bir deneyeyim bakalım inşallah işe yarar gerçi ben onu böyle evirip çevirirken de kesin uyanır çok hafif uykusu çünkü ama olsun kendi çıkarmaya çalışıyo sonra gazını kıvranıyo resmen yavrum.

benim bebem de uyur kalırdı.ama ben hiç ellemedim. gazını çıkarmaya kalksam anında uyanıp biraz sonra yine emmek istiyodu. ben de hiç dokunmadım gazlı gazlı yatırdım ama pek oyle sıkıntı olmadı.

ben %90 gazını çıkarmadan hiç yatırmadım uyuya kalsa bile hafifçe uyandırmadan omzuma koyardım başını sırtını okşardım gazını çıkarıncada hafifçe yatırırdım

aynı sorunu bende yaşıyorum uykuya dalma problemi var benimkinin, ama dalınca 2-3 saat uyuyor, emerken uyuduğu için gazını çıkarmıyodum ama sonra kıvrana bağıra uyanıyor bende yavaşça yüzüstü kucağıma yatırıp gazını çıkarıyorum yatağada öyle yatırıyorum bazen rahat ediyor başı yanda olacak şekilde

Ben Uaydın gibi yapıyorum, genelde emerken uyuyakaliyor bebeğim. ve uykusu çok hafif.Yavaşça kafası omzuma gelecek şekilde dik tutuyorum, hafifçe sırtını sıvazladığımda çıkıyor gazı.Çıkarmayıp bıraktığımda ağlayarak uyanıyor ve uyumuyor bir daha benimki.

kızlar benim kızın uyurken gazı çıkmıyor eğer emerken uyuduysa ne kadar sırtını sıvazlasamda çıkmıyor gaz mecbur öle yatırıyorum sizdede varmı bu sorun

kızlar benim kızın uyurken gazı çıkmıyor eğer emerken uyuduysa ne kadar sırtını sıvazlasamda çıkmıyor gaz mecbur öle yatırıyorum sizdede varmı bu sorun

aynen bende de var cok ugrasiyorum bazen yatiriyorum sonra da bir agliyor yine aliyorum kucagima bazen yuzustu yatiriyorum gazi cikiyor baya ugrastiriyor benim cadim

ben çıkartmadım geceleri hiç.sorun da yaşamadım.gazsız bebekti sanırımbenım ogluşum.bi kaç kez denedim uyanıyo uyumuyo bi da.ben de cıkartmadım hiç .hala da çıkarmıyoruz.

benim oğlum çok gazlıy bi bebekti ama gündüz mutlaka gazını çıkarırdım ama gece uyuyakalınca çıkarmazdım

ben bebeğim uyusada omuzuma yatırıp hafif hafif sırtını sıvazlıyorum varsa çıkarıyor

bende emerken uyutuyorum gaz cıkartmak icin uyandırsam bir daha uyumaz diye hic dokunmuyorum

Bende emerken uyutuyorum...Gazı olsa zaten belli eder, uyyamaz...Onun için hiç dokunmuyorum, maaşallah mışıl mışıl uyuyor artık..

cnm benimkide gazlı bebek ama emzirdikten sonra göğsüme dik olarak hafifçe yatırıp sırtını yukarı aşağı sıvazlayıp,bir ikide pıt pıt vurunca çıkıyo midedeki gaz da , bizimkinde alttan gaz zor çıkyo. her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkarırım ama alttan gazı mutlaka oluyo :sm_confused:

aynı sorun bende de var. Bazen ne kadar uğraşsam çıkaramıyorum, ama sonra akşam olunca katıla katıla ağlıyor yavrum...

bebeğim gece genelde uyanmaz emerken.emmesi biter kucağıma alırım,sırtını sıvazlarım hemen çıkar gazı, uykusu açılmaz.ama gündüz uyumuyorsa gazı çıkınca hemen hıçkırığı tutar bayağı bir süre geçmez

benim bebeğimde 1.5 yaşında hala emiyor bende hiç gazını çıkarmadım çünki küt diye uyuyordu emince halada öyle uyuyor hep kendi kendine çıkarıyordu hem alttan hem üstten maşallah:) hiç gaz sorunu yaşamadım desem yeridir ama bende ayaklarıma falan çok dikkat ediyordum sıcak tutuyordum kendimi

benim bebiş de emerken uyuyor.bende ellemiyorum.gaz falan çıkarmıyorummm.sağolsun o mkendi işini kendi hallediooosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…