bebegi dogan arkadasin davranisi...ben mi kötüyüm?

Ben arkadaşın olsaydım tabi ki olur derdim sonuçta senin çalışmadığını biliyor yalan söylecek halin Yok ve zaten önden Ödemiş. madem maaşı okadar iyi ne bar ki biraz anlayış gösterse.. yani ama başka bir şey diyeceğim 2500 lira şle zengin mi olacak kocasının bile çalışmaya ihtiyacı yokmuş bu maaş ile öyle mi? Gülesim geldi... madem öyle o zaman çocuğuna 500 liralik bir şey de alabilir. Ayıp

Basta o hos bir sey yapmis.
Keske "cocuguna begendigin seyi bile alamiyorsan nasil kocanin calismasina bile gerek yok ben bu hesabi anlamadim" deseydiniz. Susardi.

Ama yaptiginiz cok ayip. Durumunuzu anliyorum. Ama teklif edip yollamamak olmaz.

Hayatımda ilk defa böyle bir hediye muhabbeti duydum. Hatta şaşkınlıktan yorum yapamıyorum. Kim suçlu ona da karar veremedim.

Issizlik maasi alan birinden hediye istemek nedir ya, yuzsuzlugun bu kadari pes!!!

Madem her seferinde zenginim diye geciniyor orda burda bir zahmet kendi odesin.

Hediyeyi durumu oldugu halde issiz arkadasina ismarlatmak = neresinden tutsam elimde kaliyor

Sallayin yani vermeyin para falan ne hali varsa gorsun acgozlu varyemez

O da suçlu sen de suçlusun gitme

Ne kadar gönderme yaptığını düşünseniz de, hediye için teklifte bulunmamalıydınız.

Yerinizde olsam ‘ben de hediyeye ortak olmayı çok isterdim ama bu ara gerçekten çok sıkışığım, tüh fırsatı kaçırdım’ gibisinden bir şey derdim.

Madem hediyeye ortak oldum, kendim bir şekilde temin ederdim, araya arkadaşımı kesinlikle sokmazdım.

E hadi oldu bir şeyler kendi aldı, parasını ödemeyi ne durumda olursam olayım geciktirmezdim.

Ama ben arkadaşınız gibi biriyle de arkadaşlık etmezdim, böyle sorunlarım olmazdı o da ayrı
En önemlisi içimden gelmeyen bir yere herhangi bir mecburiyetim yoksa ASLA gitmezdim.

Belkide o msj da şunu demek istemiştir.
“ zor durumda olduğnu bilsem sipariş etmezdim” . Herzaman en iyisini düşün . Keskin sirke küpüne zarar..
Emri vaki yapmiş ama ilk baştan “maddi olarak ii deilm yoksa ben almayı isterdim” deseydin.
Olan olmuş bundan snra için zor ısınır biliyorum ama şu lohusa günlerinde yanında ol arkadaşının. Daha sonra mesafeli olursun. Hediyeni almışın başka birşey alma.. yanında annesi yada kv fln yoksa bi seferlik yemek götürebilirsin onun dışında masraf çıkarma kendine..

Soru içindeki cevabı kendiniz vermissiniz zaten .. siz kerizmisiniz ??? Genel olarak söylüyorum lütfen bu kadar alttan alan karakter olmayın ,sizi uzuyorlar ben sinir oluyorum ... Çok açık bir şekilde o cvbi bana vermiş olsa s..ç y..m hediyene der çıkardım . Gitme bebek görmeye falan çiçek yerinede b.. alsın bak ben şuan çok fena sinir oldum

Yap bir kek ya da kurbiye git.hediyeni almışsın zaten.daha ne cicegi ne kurabiyesi. Oylesi insana

Ne kadar gorgusuz birinden birsey istemek. Benim kp kv ne cocuklara nede ev aldim ona bir bez parcasi getirmedi istememde. Kaldiki arkadasa soylenecek. Arkadasiniz galiba arkadas seciminde oncelikli hediyeye bakarak en iyi arkadasini seciyor galiba cok garip.
Benim arkadasim evime durumu yok hediye alamadim 40 tl para verdi kabul etmedim senin ihtiyacin vardir olsun diye.
Ha basta keske soz vermeseymissiniz sizde anlamamazliktan gelseydiniz o oyle soyledikce cunku oda hakli olarak siz teklif ettiniz demis.
Ben olsam gorusurmuydum gorusmezdim bu sahisla.

İnsan çocuğuna 140 liralık bişey alamaz mı parası varken
Bende ortak olayım deyip atlamayın hemen böyle tipler için değmez
Almışsın işte daha ne hediyesi ne tebriği at bi mesaj bitti

bebegi hediyeyi gectim de
hayatta boyle bir kadin arkadasim olamaz , birak arkadasi kapimin onunden gecemez
ne sacma gereksiz insanlar var ya
Bende kızıma diktiğim dikişlerden arta kalan parçalarla arkadaşın kızına giysiler dikiyordum pantolon filan.Çok hoşuna gidiyordu.
Bende gittikçe,elimde boş gitmemek için götürüyordum.Bu arkadaş,bir kucak kumaş almış,biçermisin,annem ya da ablam dikecek,dedi,biçtik.
Sonra ne desin,ya sen bunları daha çabuk dikersin,uğraşmasınlar şimdi,beceremezler
Sonuç,kızına diktiklerimden de oldu.
Bazı insanlar çok yüzsüz,ben de asla tutmam böyle insanları hayatımda.
Karşılıklı olması şart değil ama,sorun kendilerini uyanık sanmaları...

Sen neden üstüne alındın ki üstelik durumum da yokmuş. Arkadaşının tavrı da saçma. Ne bileyim iki tarafta tuhaf geldi bana.

aynen nefret ediyorum boyle kendini akilli sanan zavallilardan

Hiç sevmiyorum böyle dayatmaları birine hediye alıcaksam içide gelicek begenip alıcam. Yada ihtiyacı olan bişeyse o söylemeden almak isterim. Banada görümcem ev hediyesi için böyle laflar söylemişti, eşim işiyle ilgili bişey istiyordu hiç oralı olmadım. Kendim başka bisey aldım.

ben iki tarafı da hatalı buldum bu durumda
madem sıkışıksın hediye alacak durumun yok o zaman siparişi ver ben öderim dememen gerekiyordu
karşı tarafında illa şöyle bir hediye olsun ben beğendim siz alın gibi bir tavra girmesi hediye beğenmemesi çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…