Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bu dönemlerde ne gibi sıkıntılar yaşadınız paylaşır mısınız.benim kızım 6.5 aylık.dişi gözüktü.bizi neler bekliyor..
bu dönemlerde ne gibi sıkıntılar yaşadınız paylaşır mısınız.benim kızım 6.5 aylık.dişi gözüktü.bizi neler bekliyor..
canım benim kızımda 6 aylıkken çıkardı. ben diş etinin şiştiğini farkedince hemen eczaneden jel aldım çok rahatlattı arada huysuzluk yaptı ama allahdan çok sıkıntımız yokdu. maşşallah rahat atlattık şimdi 2. diişi bekliyoruz..
inşallah sizin bebekde rahat çıkarır
Biz hiç anlamadık nasıl çıktığını.Hem de önde sekizini birden çıkardı.Doktorumuz jel,ilaç...vs önermediği için bişey kullanmadık.İyi ki de kullanmamışız hiç zorlanmadı.Sadece 2 hafta kadar hafif iştahsızlığı oldu o kadar.Şimdi 14 aylık arkadaki dişleri çıkıyo ve biraz zorluyo.Tavsiyem hiçbişey kullanma.Çok sıkıntısı olursa doktoruna sorarsın önereceği bişey var mı diye.Diş çıkarma uzun bir süreç.Bazı bebekler bizimki gibi kolay geçirirken bazıları çok zorlanıyo.İnşallah sizinki de kolay çıkarır.
teşekkürler arkadaşlar cevaplar için.inşallah kolay olur.benim kızım bu ara hep emerek uyumak istiyor.gece de bu yüzden sık uyanmaya başladı.napıcam bilmiyorum.dişten mi acaba?
benim oglum 4 aylikti ilk disini cikardiginda.. simdi 9 aylik 8 disi var.. köpek disleride cikmak üzere.. disleri cikarken illaki biraz problem yasiyacaklar.. ama dertlerini daha anlatamadiklari icin bizde sorunun ne oldugunu pekte net asla anlayamayacagiz.. ben jel vs kullanmadim kullanan arkadaslarimda hic bi etkisi olmadigini sölediler.. cünkü eger bebek bunu kaldiramiyosa kaldiramiyo atesleniyo hastalaniyo vs.. benim bebegim ilk 3 disinde hep hastalandi ama ates yoktu soguk alginligi gibi.. doktorda bunun dis cikarirken vücut direnci azaldigi icin oldugunu söledi.. bebegin huy degistirmesi ise kacinilmaz.. bazen dis cikarmasin abzen hastaligina bazen ackaldigina vs.. her seferinde bi sebebe bagliyoruz.. ama o büyüyo hergün yeni bisiy ögreniyo cok yoruluyo.. dert etmeyin cünkü hepsi geride kaliyo.. ayrica nasil önlem alirsak alalim o istedi zaman uyaniyo istedigi zaman uyuyo istedigi zaman emiyo ve yiyo.. eger istemiyosa ve istemedigi biseyi bebegine yaptirmayi basaran biri varsa elini öperim...
valla ben jel aldım, kızımı çokda rahatlattı. hiç sıkıntımız olmadı