Bebek İkinci El bebeği çocuğu olan kesin bakmalı..

ayscgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
444
18
118
Tokat
Hali ortusu 6.metre karedir lastiklidir antibakteriyel leke tutmaz lastikli olduğu için kayma yapmaz ütü istemez koltukları ma uymadığı için satiyorum 79 tl dir

bence koltuklara çok güzel olmuş kırmızlı bir desen olsa daha güzel olacakmış halı örtünü de ayrıca ilk kez duydum çok güzelmiş:) benim halıya olsaydı kesin alırdım

A ayscgr koltuklarım kırmızı-grı bu ortu tam benlık oglan buyumeden dusunuyordum boyle bırseyler benımle gorusmeden kımseye soz vermeyın lutfen

Hali ortusu 6.metre karedir lastiklidir antibakteriyel leke tutmaz lastikli olduğu için kayma yapmaz ütü istemez koltukları ma uymadığı için satiyorum 79 tl dir Eki Görüntüle 1718928
O kadar yer gezdim hiç halı örtüsü duymadım ama bunun aynısından bi arkadaşımda poları var o da halısının üstüne seriyo biraz ona benzettim ben nerden aldınız siz acaba?

Halı örtüsü duymustum ben ama boyle yatak carsafı gıbı lastıklı olanını ılk kez goruyorum guzel bır urunmus aslında ama fıyatı bıraz bana da yuksek geldı normal halı ortulerının ıkı katı neredeyse belkı kalıtelıdır tabı satısınıza manı olmayalm ama yanls yerde konu.ıyı satslr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…