[ı][/ı]slm annelerr ben oglumun kucuklugunden berı kabızlık sorununu sıkıntılı bır sekılde yasadım..takı 1 ay kadar öncesıne kadar...bebegım benı emmedı malesef bende mamayla buyutmek zorunda kaldım ee halıyle kabız yaptı minik bebegıme...nee hallerle yaptırırdım tuvaletını..ama artık öle bır sıkıntım kalmadı eczaneden ''osmolak'' adlı şurubu aldım ınanınkı o kadar etkılıkı ıcırdıkten yarım saat sonraa hıc acısız sızısız gayette guzel tuvletını yaptırdı...allah bu ılacı yapanlardan razı olsun...benım gıbı ceken annelere seslenıyorum gercekten işe yarıyor.alın recetesını okuyun ve kullanın ..mamasına katabılıyorsunuz sütüne meyve suyunaa...ben cok memnunum...
sadece sıkıntısı olduğu zaman kullanmanızı,kayısı püresi,armut püresi vs gibi gıdalarda durumu kotarmaya çalışmanızı öneririm.akşam muhallebisine daha az pirinç ya da pirinç unu koyup,çorbalarında daha az pirinç kullanıp(kabız yapar çünkü)muhallebisine armut rendeleyip eklemenizi,sabah kahvaltısı dahil,azar azar tüm yemeklerine zeytinyağı eklemenizi öneririm.bahsettiğiniz şurup güzel ancak bu sefer boşaltım sistemi olaya tembelleşerek cevap verir,her zaman kullanmak zorunda kalırsınız bi müddet sonra bu şurup da kesmez....
bu kullanıdğın ilaç ve sürekli kullanım riskli olabilir..doktorun verdiyse bişey diyemem ama daha doğal bir şeyden bahsedeyim bifiform drops doğal prebiyotik bir ürün ve kabızsa yada ishalse normale dönderiyor ve doğal bir ürün yine eczaneden bulabilrisin inan süper hemde bağışıklığı güçlendiriyor..
canım verdıgın ılacın adınıılk kez duyuyorum emınım ıyıdır...teşekkür ederım tavsıyenız ıcın cok sagolunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?