Bebek Beslenmesi Bebeği,çocuğu kabız olan anneler! Gerçekten işe yarıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hale1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
419
4
0
36
Kahramanmaraş
[ı]
[/ı]
slm annelerr ben oglumun kucuklugunden berı kabızlık sorununu sıkıntılı bır sekılde yasadım..takı 1 ay kadar öncesıne kadar...bebegım benı emmedı malesef bende mamayla buyutmek zorunda kaldım ee halıyle kabız yaptı minik bebegıme...nee hallerle yaptırırdım tuvaletını..ama artık öle bır sıkıntım kalmadı eczaneden ''osmolak'' adlı şurubu aldım ınanınkı o kadar etkılıkı ıcırdıkten yarım saat sonraa hıc acısız sızısız gayette guzel tuvletını yaptırdı...allah bu ılacı yapanlardan razı olsun...benım gıbı ceken annelere seslenıyorum gercekten işe yarıyor.alın recetesını okuyun ve kullanın ..mamasına katabılıyorsunuz sütüne meyve suyunaa...ben cok memnunum...

sadece sıkıntısı olduğu zaman kullanmanızı,kayısı püresi,armut püresi vs gibi gıdalarda durumu kotarmaya çalışmanızı öneririm.akşam muhallebisine daha az pirinç ya da pirinç unu koyup,çorbalarında daha az pirinç kullanıp(kabız yapar çünkü)muhallebisine armut rendeleyip eklemenizi,sabah kahvaltısı dahil,azar azar tüm yemeklerine zeytinyağı eklemenizi öneririm.bahsettiğiniz şurup güzel ancak bu sefer boşaltım sistemi olaya tembelleşerek cevap verir,her zaman kullanmak zorunda kalırsınız bi müddet sonra bu şurup da kesmez....

bu kullanıdğın ilaç ve sürekli kullanım riskli olabilir..doktorun verdiyse bişey diyemem ama daha doğal bir şeyden bahsedeyim BİFİFORM DROPS doğal prebiyotik bir ürün ve kabızsa yada ishalse normale dönderiyor ve doğal bir ürün yine eczaneden bulabilrisin inan süper hemde bağışıklığı güçlendiriyor..

canım bneım tavsıyelerın süper ama ınan hepsını denedım başarılı olmadı bende ıstemem oglumun suruplarla tuvaletını yapmasını ama başka carem yokkı...ınsallah yavas yavas tergıyoruz kendı kendıne yapmaya calısıyor bu bı nevı cok zorlandıgında yardımcı benım ıcın

canım verdıgın ılacın adınıılk kez duyuyorum emınım ıyıdır...teşekkür ederım tavsıyenız ıcın cok sagolunn

canım verdıgın ılacın adınıılk kez duyuyorum emınım ıyıdır...teşekkür ederım tavsıyenız ıcın cok sagolunn

Doğal bİr ürün bizde 1 kerede sorunu çözdü..tavsiye etmemde en büyük etken bağışıklığıda güçlendiriyor olması..a.s

off kabızlık çok kötü yavrum bızde arada çekiyoruz,ne zaman çorbasına sadeyağ katsam kabız oluyor o yuzden genelde zeytınyağlı yapıyorum...eğer kabızsada o anda tatlı kaşığına zeytınyağı ve 3..4damla limon sıkıyorum hemen içiriyorum....işe yarıyor

arkadaşlar benimde oğlum var 16 aylık.kabızlık yaşamadık ama bende muz verdiğim günler kakası katılaşmasın diye gün kurusu kayısıları az suyla kaynatıp blendırdan geçiriyordum marmaelat oluyordu.mama kaşığı ile 5-6 kaşık veriyordum.hem vitaminli bir gıda oluyordu emde doğaldı.çokta tatlı olduğu için severek yiyiyordu.ben kahvaltılarınada bazen pekmez bazende bu marmelattan ekliyordum tatlandırsın diye....tavsiye ederim...

oğlum 13 aylık ve doğduğundan beri kabız beni emmedi mamayla beslendi ve piriç falanda asla yemez sevmez
hergün siyah kayısı rezene z.yağı yemesine rağmen tık yok duphalac verdi bizede doktor onla biraz yapıo ama binrbir türlü ıkınma şekilleriyle
kabız çocuğa kesinlikle bitkisel ürünler yaramıyo ben yakında cerraha götürmeyi düşünüyorum yoksa sonumuz kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…