- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Doğumuna 2 ay var kuzenim geldi bugun ben de okuyorum bebek büyürken nelere dikkat etmeliyim vs o da okumuş falan. Ataklar vs okuyoruz öğreniyoruz. Bebeği ağladı 2,5 aylık bebeği annesi ayagına yatırdı sallama sakın dedi kuzenim annesi de siz böyle büyüdünüz noldu sanki dedi. Benim annem de eminim böyle yaptığı şeyler olacak belli noktalarda. Tabi ki bizden daha çok bilgi sahibiler ama biz de öğreniyoruz her yaptıkları doğru değil sonuçta öyle büyütmüş olsalar da. Kucağında pat pat yaparak uyuttu ayakta annem kucaga alışmış dedi hayır alışmadı daha şuan kucak istiyor anne karnında sanıyor ama annelere kaynanalara bunları anlatmak zor siz böyle büyüdünüz diyip çıkıyorlar
Annesi diyor ki mesela atak çıktı şimdi de diyor bizim de ataklarımız olmuştur tabi ki önceden ağlıyormuşuz ama siz nedenini bilmiyormuşsunuz ama şimdi biliniyor
Bunun önüne nasıl geçmeliyiz anneleri kırmadan çok alıngan da oluyorlar çünkü ve illa ki annelerimize ihtiyacımız var o yüzden kırmadan nasıl anlatırız bunları
Mesela örnek Hastayım mesela thylolhot iç diyo anne herşey içilmiyor doktora sormadan içmem diyorum ee başka yediğin şeylerde zararlı şeyker yok mu diyor o hafif grip tozu diyor sonra da karışmıyorm diyor trip atar gibi doğumdan sonra da kuzenimin annesi gibi ters düştüğümüz şeyler olur kesin
Annesi diyor ki mesela atak çıktı şimdi de diyor bizim de ataklarımız olmuştur tabi ki önceden ağlıyormuşuz ama siz nedenini bilmiyormuşsunuz ama şimdi biliniyor
Bunun önüne nasıl geçmeliyiz anneleri kırmadan çok alıngan da oluyorlar çünkü ve illa ki annelerimize ihtiyacımız var o yüzden kırmadan nasıl anlatırız bunları
Mesela örnek Hastayım mesela thylolhot iç diyo anne herşey içilmiyor doktora sormadan içmem diyorum ee başka yediğin şeylerde zararlı şeyker yok mu diyor o hafif grip tozu diyor sonra da karışmıyorm diyor trip atar gibi doğumdan sonra da kuzenimin annesi gibi ters düştüğümüz şeyler olur kesin
Son düzenleme: