• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeği BRONŞİYAL ASTIM olanlar..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevilzgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
Oğlum 3.5 aylık yaklaşık 1 haftadan beri hafif öksürüğü-hapşırığı ve zaman zaman burun akıntısı vardı ama son 2 gün daha da artmaya başlayınca bugün doktoruna götürdük.tTahmin ettiğim gibi basit bişey eğilmiş, doktoru bronşiyal yani bronşitten daha hafif bir hastalık olduğunu bu zamanlarda bebeklerde görülebileceğini söyledi.İğne ya da ilaçla tedavi olabilir ama iğnenin daha tesirli olacağını söyledi fakat iğneye karşı hassasiyeti çıktığı için ilaç yoluyla tedaviye karar verdi doktoru bakalım bugün ilaçlarına başlıcaz yarın tekrar doktora götüreceğiz.Sizin de bebkleriniz bu hastalığa yakalandılar mı lüften paylaşımlarınızı bekliyorum..

canım benim oğlumda alerjik atopik dermatitimiz var ayrıca besin alerjimiz var bizdede burun akıntısı hapşırık çok oluyo dikkat etmek lazım allah korsun astıma falan çevirmsinden korkuyorum bende çünkü bizimkinde yüksek ihtimal ya saman nezlesi yada astım olma ihtimalimiz yüksek allah başka dert vermsin

Oğlum 3.5 aylık yaklaşık 1 haftadan beri hafif öksürüğü-hapşırığı ve zaman zaman burun akıntısı vardı ama son 2 gün daha da artmaya başlayınca bugün doktoruna götürdük.tTahmin ettiğim gibi basit bişey eğilmiş, doktoru bronşiyal yani bronşitten daha hafif bir hastalık olduğunu bu zamanlarda bebeklerde görülebileceğini söyledi.ığne ya da ilaçla tedavi olabilir ama iğnenin daha tesirli olacağını söyledi fakat iğneye karşı hassasiyeti çıktığı için ilaç yoluyla tedaviye karar verdi doktoru bakalım bugün ilaçlarına başlıcaz yarın tekrar doktora götüreceğiz.Sizin de bebkleriniz bu hastalığa yakalandılar mı lüften paylaşımlarınızı bekliyorum..

geçmiş olsun canım benim oğlumda daha 40 günlüktü bronşiyal astım tedavisi gördük ilk burun akıntısı sonra öksürük öksürüğü kesik ve boğuktu.10 gün kadar antibiyotik ve buhar kullandık ama hastalığı 15 gün sürdü. sebebi virüsler canım.çok şükür tekrarlamadı.15 gün önce yine burun akıntımız başladı korktuğum gibi olmadı geçti.inşallah tez zamanda iyileşir.

Son düzenleme:
Oğlum 3.5 aylık yaklaşık 1 haftadan beri hafif öksürüğü-hapşırığı ve zaman zaman burun akıntısı vardı ama son 2 gün daha da artmaya başlayınca bugün doktoruna götürdük.tTahmin ettiğim gibi basit bişey eğilmiş, doktoru bronşiyal yani bronşitten daha hafif bir hastalık olduğunu bu zamanlarda bebeklerde görülebileceğini söyledi.İğne ya da ilaçla tedavi olabilir ama iğnenin daha tesirli olacağını söyledi fakat iğneye karşı hassasiyeti çıktığı için ilaç yoluyla tedaviye karar verdi doktoru bakalım bugün ilaçlarına başlıcaz yarın tekrar doktora götüreceğiz.Sizin de bebkleriniz bu hastalığa yakalandılar mı lüften paylaşımlarınızı bekliyorum..

canım geçmiş olsun.. benim kızım da 6 aylıkken geçirmişti.10 gün ilaç kullandık tekrar kontrole gittiğimizde doktorumuz geçtiğini söyledi ve ben derin bi oh çekmiştim.geçenlerde yine burnu hırıldamaya başlayınca bende korktum ama şükür bronşiolit olmamış hafif soğuk algınlığı varmış. zaten bu hastalık özellikle ilk 6 ayda ortaya çıkıyormuş.. ilaçlarını mutlaka saatinde vermeye çalış çok faydasını görürsün. tekrar geçmiş olsun. :nazar:

ya benim de 2.5 aylık bi kızım var. hapşırığı, balgamlı öksürüğü bir de ses kısıklığı vardı.zavallının ağlarken bile sesi çıkmıyordu. dr bronşiolit teşhisi koydu. ventolin, antibiyotik, buhar makinesi vs. işe yaramadı. 10. gün bugün. özellikle geceleri öksürük çok sıkıştırıyor. balgamını kusarak atınca rahatalayabiliyor, o da her öksürük nöbetinde olmuyor. elim ayağıma dolaşıyor nöbet gelince, balgamı atsın da nefes alsın diye kaç şekle sokuyorum çocuğu. küçük diye her duyduğuma da güvenemiyorum. bildiğiniz bitkisel ya da tıbbi bir yöntem var mı? çok makbule geçer gerçekten.

Back