• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği bronşiolit olan var mı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

famee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
630
1
316
Ankara
bebeği 7aylık geçen hafta üşütmüştü dr soğuk algınlığı ve antibiyotik ilaç vermişti ama öksürük geçmedi ve hırıltı vardı tekrar dr a götürdük alerjik bronşiolit dedi.. astım hastalarının kullandığı ilaçlar gibi tüpler kullanıyor..

yaşayanlar varmı ne zaman geçer. dr tekrarlayabilir dedi çok çanım sıkılıyor:43:

Arkadaşım geçmiş olsun kışın oglum 10,5ken bronsit oldu maf oldum sıkıntıdan hava verdiler iğn efelan ama bildiğin gibi tekrarlaya biliyor gelelim sana tavsiyeme ben şunu yaparak fayda gördük şükürler olsun şuan bişe yok günde 10 bardaga yakın ıhlamur,kuşburnu,zencefilli çay içtim sütümden ona geçiyor ya zencefili bala karıştır ye mutlaka atleti kuru olsun göysüne ter bezi sırtınada aynı şekilde gazete koyanlarıda duydum ama ben uygun bulmamıştım yazısız bir şey olabilir ama bez en idaeli sürekli degştir terlemesin inş geçeçektir acil şifalar

canım kendi konumada yazdım ama buraya da yazayım biz ilaçları çok kullanamadan yine acillik olduk,solunum sıkıntısı ve hırıltısı artmıştı.hemen yatış yaptılar 5 gün hastanede kaldık.maskeyle hava, serum ve antibiyotik verdiler,allaha şükür şimdi iyi öksürüğü var oda 15 gün geçmez dedi doktor,evdede antibiyotik ve bronşiolit için bi ilaç kullanmaya devam ediyoruz.hırıltısı falan artarsa hemen doktora gidin mutlaka rahatlasın bebeğin,hastanede bronşiolit yüzünden yatan o kadar çok bebek var ki.allah yardımcımız olsun.
ben şimdi aynı odada tutuyorum hep,soğuk buhar makinesi kullanıyorum,misafir kabul etmiyorum eve,dışarıya çıkartmıyorum normaldede çıkartmıyordum ama kimseye vermiyorum kucağa umarım düzelirler sanada çok geçmiş olsun....

teşekkür ederim arkadaşlar hırıltı geçti çok şükür biraz öksürük var. allahım hepimizin bebeğine sağlık versin hastalıktan korusun. bebeklerin hasta olması çok zor

geçmiş olsun bu seneki gripler hep mutasyona ugramış bronsite çevirmiş yanlış antbytk kullanımı tabi ki sebep oğlum gene balgam sesi çıkarmaya başladı bu sabah umarım burundandır:(

Back