• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeği beni emzik gibi kullanıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fztpelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
2
0
36
Kocaeli
merhaba arkadaşlar. Siteye yeni üye oldum ve çok faydalı bilgiler edindim. herkese teşekkürler. benim bebeğim 4 aylık. Biz ilk aylarımızı rahat geçirdik. çok fazla gaz problemi yaşamadık ve rahat uyduk. En azından 2-3 saat uyuyorduk geceleri. Arada emmeye kalkıyordu. Ama ilk 2 ay mama takviyesi yaptım. Çünkü doumuyordu. Son iki aydır da sadece emmiyor. Ama son 2-3 haftadır her gece saat başı emmeye kalkıyor. azcık emmiyor. Karnını tam doyurmadan uyuyor. Bazen sadece azında tutmak için kalkıyor emzik gibi tutuyor azında. Bunun için çözüm önerileriniz var mı teşekkürler. (en azından uyuyor ona da şükrediyorum aslında. Ağlama nöbetlerimiz olmuyor maaşallah)

Emzik tutmuyormu emzik ver bebekler emdikçe rahatlarlar emme güdüsüyle doğuyorlar çünkü.

ahhhh ahh sanki benim oglumu anlatmisiin canim ama benimkinde uyku duzenide yokdu ustune ustuk feci bi gaz sancimiz vardi benimki 8 aylik ama 1 aya kadar geceleri her yarim satte bir yada en fazla saat basi uyanirdi sadece agzinda emzik gibi tuttardi hala bir cozum bulmus degilim ek besinlere basladik bir kase corba icer hemen arkasindan beni emmek ister bide benmki ben oturursam emmez ayakda gezdire gezdire emziridim inan bana 2 saat hic oturmadan emzirdigim okadar cok oldukii...:68::68:

cok fenayim yani tekim hic yardim edenim yok .gece icin bi tavsiyem yok ama ben gunduz icin sooyle bi cozum buldum netten hergun bi 10 dk az emziriyorum suanda 1 saate indik:1::1:

benimkide emzik tutmadi bunun cok buyuk zaraini gordum emzik tutsaydi boyle olmazdi die dusunuyorum hergun canim inanki gozunu korkutmak istemedim sadeece cok dolu oldugum icin bende dokuldumm biraz Allah kkolylikl versin

farklı marka ve modellerde emzik deneyin. elbet birini tutar. gerekirse pekmez falan kullanın.
unutmayın sağlıklı bebek için aklı başında anne şart. emziği çok seviyorummmmm :)

Back