• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği bademcik iltihabı geçirenler...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

karanfil_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
27
0
86
İzmir
10 aylık bebeğim var 3 gündür sürekli ateşi çıkıyor doktor bademcik iltihaplanması dedi antibiyotik falan kullanıyoruz, ancak ateşi sürekli yükseliyor çok panil oluyorum, bunu yaşayan anneler deneyimlerinizi paylaşır mısınız ve bu ateş ne zaman kesilir:((

merhaba,
bizde de böyle bir sorun olmuştu tam 10 aylıkken.oglumun atesı sureklı cıkıyordu evde calpol vererek ve ılık dusa sokarak hallediyordum,ancak tekrarlamaya basladı bır gun atesı 39 a kadar cıktı hemen hastaneye göturdum bogazları iltihaplanmıs dedı doktor.1 gece yatırdık serum ve antibiyotık verdı ,bu sekılde 2-3 gune gectı.yalnız cok sık ates goruluyorsa ates dusurucu dolvenı de ara ara verılmelı denmıstı

canım çok teşekkür ediyorum ilgilendiğin için. bakalım atlattık gibi biraz , bugün daha iyi, inşallah bi daha yaşamayız:(( hiççbirimiz

benimde oğlum var 18 aylık geçen gün birdenbire ateşi çıktı ateş düşürücü verdm ama baktım fayda etmiyor 38.5 olunca doktora götürdm boğazlarda iltihap var dedi doktor ateşin sebebi de bundanmş antibiyotk verdi anca o şeklde geçti ateş normal benim 3 gün sürdü

Back