Bebeği az hareket eden var mı

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
28
Arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim , bebeğim çok hareketliydi ama şu 3 gündür çok ax yok bile denebilir, sizce normalmidir , bana yardım edin çok bunaldım

hemen doktora git bişey çikti benim bebegimn hareketleri de azaldi dediler iki hafta sonra kaybettim..
nolur git doktoraa.. bebegine bişey olmasin

Dün gittim doktora ama hiç bişeyi çıkmadı , ama hala hareketsiz , ona bişey olmasını istmiyorum

Allah yardımcın olsun kardeşim, bana bu aylarda normal dedi , ama içimde hep bi endişe vvar olmazsa bidaha gideyim

tatlı birşeyler yemeyi dene çikolata meyve suyu falan gibi.. hala haraketsizse doktora git canım

Denedim onu , pek fark etmedi , gün içinde dönüyo onu hissddiyorum ama, eskisi gibi hiç hareket etmiyo , elimle bastırınca rahatsız olurdu ama artık tepki vermiyo , dün gittim doktora normal herşeyi

Denedim onu , pek fark etmedi , gün içinde dönüyo onu hissddiyorum ama, eskisi gibi hiç hareket etmiyo , elimle bastırınca rahatsız olurdu ama artık tepki vermiyo , dün gittim doktora normal herşeyi
Canım hiç panik yapma, 2 saatte bir hareketini hissediyorsan sıkıntı yok.
Bu aylarda bebiş büyüdüğü için çok hareket edemiyor yeri daraldığı için

@orkidekaramel canım Allah sabır versin, inşaallah sağlıklı bir bebişin daha olur.. Şefaatçin olacak bebeğin inşaallah..

Saol canım çok teşekkür ederim , gidiyorum sağlık ocağına da , iyi diyo , iyidir demi , doktorda iyi diyo , bu yazıda iyi geldi biraz daha

kızlar siz deneyımlısınızdır cocugu olanlar

ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorum ya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…