• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeği az hareket eden var mı

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
28
Arkadaşlar ben 27 haftalık hamileyim , bebeğim çok hareketliydi ama şu 3 gündür çok ax yok bile denebilir, sizce normalmidir , bana yardım edin çok bunaldım

hemen doktora git bişey çikti benim bebegimn hareketleri de azaldi dediler iki hafta sonra kaybettim..:(
nolur git doktoraa.. bebegine bişey olmasin :(

Dün gittim doktora ama hiç bişeyi çıkmadı , ama hala hareketsiz , ona bişey olmasını istmiyorum

Allah yardımcın olsun kardeşim, bana bu aylarda normal dedi , ama içimde hep bi endişe vvar olmazsa bidaha gideyim

tatlı birşeyler yemeyi dene çikolata meyve suyu falan gibi.. hala haraketsizse doktora git canım

Denedim onu , pek fark etmedi , gün içinde dönüyo onu hissddiyorum ama, eskisi gibi hiç hareket etmiyo , elimle bastırınca rahatsız olurdu ama artık tepki vermiyo , dün gittim doktora normal herşeyi

Denedim onu , pek fark etmedi , gün içinde dönüyo onu hissddiyorum ama, eskisi gibi hiç hareket etmiyo , elimle bastırınca rahatsız olurdu ama artık tepki vermiyo , dün gittim doktora normal herşeyi
Canım hiç panik yapma, 2 saatte bir hareketini hissediyorsan sıkıntı yok.
Bu aylarda bebiş büyüdüğü için çok hareket edemiyor yeri daraldığı için :KK46:

@orkidekaramel canım Allah sabır versin, inşaallah sağlıklı bir bebişin daha olur.. Şefaatçin olacak bebeğin inşaallah..

Saol canım çok teşekkür ederim , gidiyorum sağlık ocağına da , iyi diyo , iyidir demi , doktorda iyi diyo , bu yazıda iyi geldi biraz daha

kızlar siz deneyımlısınızdır cocugu olanlar

ben 3,5 yalık hamıleyım.... mesela bazen bi tel calıyo dalmışssam o an aniden korkuyorum:KK43: ya da arladasım ıs yerınde arkamdan gelmıs mesela ben farketmedığım geldıgını anıden adımı cagırınca ayy dedim irkildim:KK43:( bebeğime bsy olur mu siz nasıldınız? birde aılevı sıkntılar vs stres sinirr oluyorum ister istemez.. tedirgin oluyorum. yardımınızı rica ediyorum.yorumlarınızı...

Back