- Konu Sahibi ruyagibiseker
-
oğlum 2 yaşında.2 aylıktan beridir bu hastalıkla savaşıyoruz.üniversite hastanesinde tedavi gördük.biyopsi yapıldı kesin teşhis konuldu.alerji testi yapıldı birşey çıkmadı.yazın azalıyor kışın çıkıyor.kesin tedavisi yok maalesef.çok araştırıyorum.bakım yapıyoruz nemlendirici mutlaka sürüyoruz. birkaç kremi ilacı var. ama ne fayda.sorun kaşınıyor ve bunu alışkanlık haline getirdi.sizler neler yapıyorsunuz belki fikir olur diğerlerine çare oluruz
sağolun kızlar ilaçları var ama kaşıntı artık alışkanlık olduğu için kesmiyor elidel kortizonlu krem sürekli süremeyiz o yüzden başka bitkisel şeyler araştırıyorum
aynı dert bizdede var oğlum şuan 13.5 aylık yazın geçmişt şimdi yine oldu kış mevsiminden dolayı bizimkide uyuz gibi kaşınıyo çok stresi bizde besin alerjiside çıkmıştı oda hala yükselmiş bir ekilde devam ediyo bizimkinin sadece belirgin oarak çene altında var egzaması onun dışında cildi çooook kuru sürekli kaşınıyo ama allahaşükür başka yerinde egzama yok zaman zaman oğlumda nedenini anlayamadığımız ürtiker oluyo zorrr bir durummmm çokk ben kortizona alıştım açıkcası onunla yaşamayı öğrendik yapcak baka bişi yok
oğlum 2 yaşında.2 aylıktan beridir bu hastalıkla savaşıyoruz.üniversite hastanesinde tedavi gördük.biyopsi yapıldı kesin teşhis konuldu.alerji testi yapıldı birşey çıkmadı.yazın azalıyor kışın çıkıyor.kesin tedavisi yok maalesef.çok araştırıyorum.bakım yapıyoruz nemlendirici mutlaka sürüyoruz. birkaç kremi ilacı var. ama ne fayda.sorun kaşınıyor ve bunu alışkanlık haline getirdi.sizler neler yapıyorsunuz belki fikir olur diğerlerine çare oluruz
benim oğlum da 4-5 aylık gibi oldu bi kez..neden olduğunu bilemedik..belki yediği bişey dokundu...dr umuz elidel diye bi krem verdi..hemen geçti çok şükür...inşallah sizin de sorununuz en kısa zamanda çözülür..bebişiniz de siz de huzura kavuşursunuz...[/Q
elidel kremi bende kullandım ama bir işe yaramadı.hipokort adında bir krem kullandım çok iyi geldi.en son 6 ay önce kızıma kullanmıştım üç gün içinde tam iyileşmişti tabi ayrıca şurupta kullanmıştım.doktorum atopik dermatiti olan çocuklar için elidel yeterli değil demişti.hakikatende faydası olmadı bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?