• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeği antibiyotikten ishal olan varmı??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
merhaba...oğluşum 5,5aylık.öksürük kesilmeyince doktora gittik.bronşlarda daralma olunca öksürük olur normal dedi.hırıltıda vardı ateşte:(((antbiyotik yazıcam mecbur dedi.zinnat yazdı.aeş düşürücü ibuprofen cinsi bir şurup içir dedi.bide ventolin verdi...ama ilaçlaa başaldıktan sonra ishalde başladı..zavallım 6-7kez yapıyo ..doktorunu aradm.antibiyotik ishal yapar rengi nasıl kaç kez yapıyo faln dedi.sarı renk 6-7kez dedim bayağı yapıyomuş olmazsa isahali baskılayıcı toz vereyim dedi..tmm dedim aldım.dün başladık.inş geçer ama geçmezse diye korkuyorum..hala hrıltılı nefes alıyo.çok öksürüyo..ishalde o tozu içtikten sonra yeşile döndü.neden acaba?sizlerde sorun yaşayan oldumu böyel?nasıl geçti?su,tuz,şeker karışımı verdinzm?doktorum bişey demedibunla ilgl ama yeşil renk değlse sorun dedğil dediğne göre gerekeck galiba bu karışım ufff moralim çok bozuk:((( :sinifsinif:

merhabalar,

oğlum 4 aylıkken ameliyat oldum ve bana da antibiyotik olarak bebeğimin en az etkileneceği zinnatı yazdılar, oğlum aşırı derecede ishal oldu ve en son kakası mavi yeşil renkte kaka yapınca dr. um 3 gün sonra antibiyotiği kesti, Ancak oğlum bu üç gün içinde kilo verdi ve süzüldü, yani bu antibiyotikler her ne kadar bebekleri en az etkililerde olsa bağırsak sistemlerini bozuyor. Geçmiş olsun.

ishal degıl ama sık yapmaya basladı.antibiyotıgı keseli 4 gun oldu gunde 2 kez kaka yapıyor

merhabalar,

oğlum 4 aylıkken ameliyat oldum ve bana da antibiyotik olarak bebeğimin en az etkileneceği zinnatı yazdılar, oğlum aşırı derecede ishal oldu ve en son kakası mavi yeşil renkte kaka yapınca dr. um 3 gün sonra antibiyotiği kesti, Ancak oğlum bu üç gün içinde kilo verdi ve süzüldü, yani bu antibiyotikler her ne kadar bebekleri en az etkililerde olsa bağırsak sistemlerini bozuyor. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun cnm...bizimde ishal artınca doktorumuz toz verdi ishal için azcık düzelir gibi oldu ama gene arttı..laç bttkten bikaç gün snra düzeldi şükür
ishal degıl ama sık yapmaya basladı.antibiyotıgı keseli 4 gun oldu gunde 2 kez kaka yapıyor

bizimde yle oldu şimdi iyi

Back