bebeği ameliyat olan varmı

elifcinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
53
0
86
39
Ankara
kızlar 3 aylık bi oğlum var böbreklerinde genişleme var ve büyük ihtimalle ameliyat olacak çok üzülüyorum doktor zor bir ameliyat dedi bebişi ameliyat olan var mı oğluma birşey olmaz değil mi

canım çok geçmiş olsun allahın izniyle sağlığına bir an önce kavuşmasını diliyorum

canım benim geçmişolsun.Benim bebeğimdede doğduğu zaman vardı böbrek genişlemesi ama kendiliğinden kapandı bu ay tekrar bakılacak.Oğluna hiç bir şey olmıyacak tabiki bebekler bizden çok daha güçlülerdir ve çok hızlı iyileşrler zor bir ameliyattır ancak çok riskli olduğunu sanmıyorum.Kalp beyin ameliyatı olan bebekler var bu tür operasyonlar çok kolaylaştı artı ama tabi operasyondan sonra canı bir süre acıyabilir ama emin ol sen ameliyat olsan bebeğinden daha zor iyileşirsin.

canım çok geçmiş olsun benimde bebeğim 1 aylıkken fıtık ameliyetı oldu çok or ya yani onu ameliyathaneye göndermek ama sıkıntı yapma kendine rabbim inşallah hayırlısıyla sağlğına kavuşturur

Ve lütfen gelişmeleri buradan elinden geldiğince vakit bulabildiğin kadarıyla bizimle paylaş...

cnm biz ankarada hacettepede nesrin beşbaş diye bir nefroloğa gidiyorduk oğlum tüm filmlere girdi hiç bir yerinde tıkanıklık bulunamadı ama böbrekleri genişlemeye devam edince bizi hacettepedeki bir üroloğa yönlendirdi oda tıkanıklık olmasa büyümez 1 ay sonra tekrar gelin eğer artmaya devam ederse ameliyat ederiz dedi

geçmiş olsun canım inşallah hiçbir aksilik olmadan atlatırsınız.doktorlar genelde en kötüsüne hazırlıklı olun diye zor bir ameliyat vs derler.benim kızımda da kan uyuşmazlığı nedeniyle anne karnında her türlü tetkiki yapmalarına rağmen hep karşılaşabileceğimiz en olumsuz şeyleri söyleyip dokuz ayı bana zehir ettiler.ama allaha şükür bebeğim çok sağlıklı oldu sen de doktorun söylediğine pek takma kafanı derim

çok geçmiş olsun canım.RABBİM acil şifa versin.üzülme çaresi olan birşey en azından.umarım en kolay yolla atlatırsınız.dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…