BEBEĞİ ALERJİK öKSÜRÜK OLANLAR YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR😪

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
kızlar 18 aylık ikizlerim var kızım 20 gündür Balgamli Öksürmek 'ten nerdeyse boğulacak gibi içten öksürmesi vardı .Smdi daha iyi .doktorabgoturdum alerjik dedi .saglij ocağına götürdüm oda hava polen mevsim dolayı alerjik dedi.simdi oğlumda da basladi ama ne öksürük sadece bu arada uyurken baslio çok kötü snra ara ara.gunduz hiçbişey yok bu arada.bu durun kalıcı mi sizce ?çok korkuyorum kalıcı olmasından ne olur bana bi akıl fikir verin.doktorunuz ne dedi siz nelernyaptiniz .her fikirlerinize açığım.RABBİM hepimizin evlatlarını korusun

Merhaba. 3.5 yaşında oğlum var kreşe gittiğinde bir başladı yaklaşık iiki ay kadar sürdü sonunda alerjik dendi testler yapıldı. Kan ve deri testinden sonra yoğun bir küf alerjisi olduğu buna maruz kaldığında alerjik astımı tetiklediğini söylediler. Bu esnada alerji için toz, hava, şurup vs ne dedilerse düzenli kullandım. Sorunun kaynağını sonunda buldum. Duşakabinin iç tarafında bir küf varmış. İnanır mısınız söktük attık altında yuvarlak kocaman bir küf. İyice temizledim. İlaçlarına devam ettik sonrasında kendiliğinden geçti elhamdülillah 6 ay olacak hiç öksürük yaşamadık. Ankara'daysanız Etlik şehir hastanesi çocuk alerji doktorları çok ilgili. Sorunun kaynağına inince birden biter. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…