• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeği Akciğer enfeksiyonu geçirenler, acil !!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mysterious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
33
0
86
Ankara
Merhaba, 16 aylık oğlumun ateşi bir iki gün içinde birden yükselice acile gittik. Akciğerinde enfeksiyon varmış, kulakları da iltihaplanmış. İkisi için de ayrı ayrı antibiyotik kulanıyoruz. bugün 4. gün hala ateşi 39 larda, hergün doktora götürüyoruz hem iğneye hem de kontrole. 5 gün düşmeyen ateş normal diyorlar ama bebeğim ateşten yoruldu artık. Günlerdir bir lokma almıyor süzüldü yavrum. 4 günde bir şişeden fazla ateş düşürcü içti banamısın demiyor ateşi, daha da yükselirse diye gece hep uyanığım. Var mı bebeği benimki gibi akciğer enfeksiyonu geçirenler, bu durum normal mi ne zaman düzelecek, bile varsa lütfen cevap !!

Benim bilgim yok ama cok gecmis olsun, Allah sifa versin.Insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusur

merhaba benim oğlum 9 aylık.3 gün hafif öksürüyordu.4. gün hırıltı başladı.ayrıca iştahtan kesildi.dün doktora gittik.ağır bronşit dedi.iğne ,antibiyotik...kullanmak zorunda kaldım.canım çok sıkkın.çünkü çocuğuma o kadar iyi bakıyorum ki anlatamam.kombiyi 65 derecede yakıyorum.her sebzeyi meyveyi yedirmeye çalışıyorum.iyi bakmak için işimden ücretsiz izne ayrıldım......
biraz araştırdım önemli bir hastalık.dikkat etmek lazım.ilerlerse kötü sonuclar verebilir.ayrıca bu hastalık yüksek ateş yapıyor.ateş geri dönüşümü olmayan hasarlar verebilir.ateşi varsa ben geceleri uymuyorum.düşürmek için herşeyi deniyorum.allah şifa versin ,doktorunun sözünden çıkma diyebilirim.

Şükür 1-2 gündür ateşimiz azaldı ama ben böyle arsız bir ateş hiç görmedim. Ben de üzüldüm ne yaptık da çocuğu zatüre ettik diye ama salgın varmış. Hastane sadece altta bezle gezerek ateş düşürmeye çalışan miniklerle dolu. Hastaneye yatanlar bile vardı. Neyse biraz atlattık şükür.14 güne tamamlıyacağız antibiyotiği, Allah dermansız ağır dert vermesin kimseye, atlattık saıyılır geri gelmez tekrar işallah

kızlar ben konu açtım ama baktım burda da var neyse benim de oğlum 46 günlük falan burnunda hırıltı var günde bi iki kezde kuru öksürük doktor üşütmüşsünüz dedi ev 25 derecede olmasına rağmen gerçi sağlık ocağı kontrol derkende git gel üşütmüş olabilir ama doktor hasta biri temas etmiş çocuğa dedi valla benimde canım sıkkın bide fıtığımız var ama onu düşünmüyorum bile önemli olan şu enfeksiyon bi atlatsak hayırlısıyla sizlerede çok geçmiş olsun bilgisi olan tecrübe etmiş olanlar yazsa bari... korkuyorum çokk...

Back