- Konu Sahibi baranxixnannesi
-
meraba canım benim oğlum da katlıyo bazen özellikle sezaryanla doğan çocuklarda oluyomuş bu ama korkma yüzüne hafiften üfle ve serin olan yere çıkar canım ben öyle yapıyorum kendine geliyo çünkü bende sezaryan yaptımfisfisfiskızlar bebegınız aglarken bır anda katılıp moraran nefesı gıden oldumu hıç allah korusun ama ben bu ara bunu yasadıgım ıcın bılen varmı içinizde. ne gıbı tebbırler aldınız. o an nasıl oldu bıraz anlatırsanız sevınırım. allah hepınızın bebeklerını korusun. aslada yasatmasın.
Benim kizimda var katıliyo mosmor oluyo ilk oldugunda hmn doktora goturduk kansiz cikti surup ver kan surubu icti bi sure morarma kalmadi sonra bi sure sonra geri basladi halada devam ediyo hastaneye gidicez bidaha neden oluyo ilaci kullandigimiz halde bilmiyorum cok korkuyorum bisey olacak diyebenımkı uflemekle falan gwcmıyo kızlar o an gıdıyo cocuk ve bu yaklasık 1dakıkadan fazla suruyo. bugun sonuçlarını aldım
baran kansızmış ondan oluyormus.durduk yere olmaz cunkı.aglama nobetı gecırıyomuş. umarım tekrarlamaz cok korkuyo ınsan .
ama sızınle paylasma istıyorum. bu oldugu gunden ıtıbaren hastanedeyız. özellıkle ızmırlı anneler bakın ne anlatcam.
ılk 9eylul cocuk acıle goturdum. beyın tomografısı cekıldı sonuc temız. eve gonderdıler. bırgun sonra yıne cocuk katıldı gıttı resmen. hemen yıne goturdum. kan tahlılı ekg yapıldı.
kansızsa ve bronsıt varsa olur demıştı bırı bana. bende kansızmı acaba bakın bı dedım. kan tahlıl sonuclarında yok bısey gayet ıyı dedıler. kansız degıl dedıler. ıcım rahat etmedı.nıye oluyo o zaman dedım nobettır dedıler gectıler.
aldım oğlanı o sınırle burda can tıp merkezınde cok ıyı cocuk doktoru var duymustum.ama muayne ucretı cok pahalıydı.sıgortada olmayın oraya goturemıstım onceden. bu defa goturdum dırek ona. kan tahlılı yapalı dedı kansız olabılır dedı dırek anlatır anlatmaz .yaptırdık dedım. bende yapcam dedı. ve sonuç ne bılıyomusunuz. oğlum asırı kansız cıktı kan oranı cok dusukmus ve ondan oluyormuş ıyıkı getırmısın dedı. hemen ılac tedavısıne baslayalım dedı.basladık.
iki doktor ve ıkı farklı sonuç. sız sız olun bırseyden supelenıyorsanız ustune ustune gıdın artık doktorlarada guvenılmıyo.
yazıyorumkı bızım basımıza geldı sıze gelmesın dıye.
buda bır tecrube.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?