Bebeği 4-5 aylıkken veya daha küçükken tekrar hamile kalan var mı?

selenophile20

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2022
1
0
16
22
Bu şekilde yeni doğmuş bir bebeği olan biri 3. ayda hamile kalırsa bebeğini sütten kesmek zorunda mı kalır böyle bir şey okumuştum düşüğe mi sebep olur bu durum bilgisi olan var mı?

hiç bebeği o kadar küçükken emziriliyorsa özellikle hamile kalan görmedim hatta 3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu düşük yapıp kürtaj oldum. iki sene gebe kalamadım süt hormonum yüksekmiş diye. ilaç kullanmadan da düşmedi. ama eğer oldu da gebe kalınırsa da süt hormonu yeniden yükseliyor zaten normalde de gebe kalınca. düşüğe sebep olacağını sanmıyorum.

Bu şekilde yeni doğmuş bir bebeği olan biri 3. ayda hamile kalırsa bebeğini sütten kesmek zorunda mı kalır böyle bir şey okumuştum düşüğe mi sebep olur bu durum bilgisi olan var mı?
Bebişim 9 aylıkken 3 aylık gebe olduğumu öğrenmiştim doktor emzirmende sakınca yok desede toplamda 12 ay emzirip sütten kesmiştim şimdi biri 3buçuk öteki nisan 23te 2 bitip 3 ten gün alacak allahın izniyle

Ortanca 5 aylıkken, 3. ye hamile kaldım. 1 yaşına kadar emzirdim. Çalışıyordum da kendim zorlandığım için ek gıdaya başladım

Bunu Dr danışman gerek. Mesela benim riskli gebelik düşük riskim olduğu için. 3 aylık hamileyken. Bebegimde 12 aylikken sütten kestim. Dr iki bebem içinde kesmen daha iyi dedi. Bazi kisiler emziriyor

Back
X