• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği 3 aylıkken diş çıkartan varmıı

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
arkadaşlar bebeğim 2.5 aylık sürekli salya akıtıyo ve eli hep ağızında.diş çıkarcak olabilirmi.çok erken ama belirtileri olabilirmi.yada ne olabilir

aynen canım.geçen aydan beri oğlum da aynı.salyalar,elleir sürekli ağzında ama tatmin olmuyor bazen ben parmağımı ya da kaşıyıcıyıcı tutuyorum o zaman rahatlıyor.ama bu hemen çıkacağı anlamına gelmez bazı bebeklerde belirtileri erken başlayabilirmiş.bir arkadaşımın 3 aylıkken başladı taa 10 aylıkken çıkardı hemi de 4 tane birdenkaydirigubbakcemile3 benim de verdiğim morale baksırnaşık şey

yok canım endişelenmeyin.benimde kızım 3 aylık hiç bitmiyor salyası bende endişelenmiştim dişmi çıkartıyor diye.fakat bebeklerin tamda bu dönemde tükürük bezleri daha fazla çalışmaya basladığı için tü
ürüklerini tutamıyorlarmış o yüzden salyalar dışarı çok fazla akıyormus.benimki düzelmeye başladı bile.panik yapma.

bizimde salyalar akıyodu 6 ayımıza girdik ve kesildi ben doktorumuza sordum tükürük bezleri gelişiyor dedi 3 ay sonra geçer dedi ve şu an geçti

benim kizim da 3,5 aylikkenden beri salya akitiyor disi cikti cikicak son zamanlarda cok agliyor dis etleri beyazladi ve sisti uyku da uyumuyor dogru dürüst yemiyor,zyaifladi ooofff oofff..baska turlu cikmaz mi bu disler yaaaa

Back