bebege yuksek sesle müzık dınletmek

karanfil19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
106
28
merhaba arkadaslar 29 haftalık hamıleyım genelde bebegıme kuran dınletıyorum ama telefondan acıp uzaktan dınlıyorduk bugun ılk defa telefonun sesı son ayarda ve hoparlörden acıkken telefonu karnımın uzerıne koydum bebegım hareketlıydı zaten ama bırden cırpınmaya basladı kıpır kıpırdı panıkledı sanırım bu yasadıgım olayın bebgıme bır zararı olur mu bebegın korkması anı tepkı vermesı zeka gelışımını etkıler mı cok moralım bozuldu keske yapmasaydım dıyorum ama zamanı gerı alamıyorum ınsallah bebegım olumsuz etkılenmemıstır cok endıselıyım lutfen yardımcı olun

Korkudan tepki verdiğini düşünmüyorum canım bende kulaklık la dinliyorum duyduğu içinmi manevi birşey mi bilmiyorum 2 Cüz falan dinliyorum bitince ye kadar kıpır kıpır sevdiğini düşünüyorum açıkçası sonuçta KUR-AN kkime huzur vermez ki özellikle Mahir hocayı dinlemek büyük huzur benim için bence rahat ol tatlım Allahın izniyle bişey olmaz ....

bence bosuna endiselenme sesi duydugi icin tepki vermis sadece. direkt zekasi etkilenmez ama daha yumusak muzikler dinlemek bebegi rahatlatir

cok sagolun arkadaslar ıcımı rahatlattınız bende bırden anı hareketlenıp cırpınınca kotu bırsey oldu dıye endıselendım cunku daha once boyle bır tepkısı olmamıstı en yakın duydugu ses sadece benım sesım oldugu ıcın dedıgınız gıbı sese tepkı vermıs olabılır

Çok sesli olmamasına dikkat etseniz daha hayırlı olur arkadaşım, ne olur ne olmaz Kur'an bile olsa yüksek sesten hoşlanmayabilir birdenbire duyunca. Üzülmeyin, korkmayın, zekâsı etkilenmemiştir. Allah'a emanet olun.

yüksek sesten korktuklarını okumuştum sen uzaktan dinlet bence cnm

Anne karnındaki bebek korku duygusunu bilemez henüz. Hatta çocuklar korkmayı bir yaşın sonlarına doğru sayemizde öğrenirler. İrkilebilir, uyuyorsa eğer ani ses yükselmesinden irkilebilir. Üzülme zaten onlar sesleri bizim duyduğumuz gibi değil suyun içindeki bir insan kadar duyuyorlar. Sen yine de teli karnının üzerine koyma. Radyasyon korkudan daha çok zarar veriyor bebeklere.

öyle bir şey olsa hamileyken konser veren şarkıcıların çocuklarında zeka problemi olurdu takma kafana bir şey olmamıştır.

arkadaslar cevap verıp ıcımı rahatlattıgınız ıcın cok tesekkur ederım tedavılı gebelık benımkısı 2yıl bekledım mınıgımı o kadar sakınıyorumkı herseyden anlatamam cok korkuyorum ona bırsey olacak dıye herseye cok dıkkat edıyordum ama bos bulundum bır an sonrada baya korktum ama yorumlarınız ıcımı rahatlattı cok tesekkur ederım hepınızede artık dahada dıkkatlıyım ınsallah sorunsuzca gecer son 9haftamız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…