• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğe yapılan kan tahlilleri

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

purcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
62
1
96
44
arkadaşlar merhaba 3.5 aylık bebekten magnezyum kalsiyum için kan tahlili yapılıyor mu.siz yaptırdınız mı,d3 vitaminini arada kesmek gerekiyor mu,bi de bıngıldak ne zaman kapanıyor bilgisi olanlar yazabilir mi?

yok canım öyle magnezyum kalsiyum tahlili falan yapılmadı,bıngıldak ne zaman kapanır bilmem ama benimki 8 buçuk aylık,henüz kapanmadı.devit 3 kullanıyoruz,hiç ara vermedik

benimki 6 aylık,hiç tahlil yapılmadı.yapılmasınıda istemiyorum,aşı yapılırken bile cok ağlıyor,kanı nasıl alacaklar ki:(((

işte ben de ondan çekiniyorum,boşu boşuna canını acıtmasınlar istiyorum hani mecbursak ta tabi yaptırırız da böyle birşey var mı o nu merak ettim.

öncelikle bıngıldakğın 18 aya kadar kapanma süresi var canım... 18 aydan sonra kapanmazsa doktoruna danışabilirsin.. benim kızım 13,5 aylık ve kapanmak üzere.. d3 vitamini 1 yaşına kadar mutlaka aralıksız kullanmalısın. ayrıca 3,5 aylık bebekten bu testleri istediklerini ilk defa duyuyorum.. benim kızıma ilk test 8 aylıkken yapıldıı kan sayımı için.. bu tarz testler genelde 6 aydan sonra yapılıyor.

Back