Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebege yapilacak menengekok asisi hakkinda

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

umser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
42
3
38
34
Merhaba bayanlar benim oglum 12 aylık 13.ayında menenjit aşısı var fakat bugün sağlık ocağında hemşireye sordum aşıyı alsam burada yapar misiniz oda bana başından savar türde onu özel doktoruna yaptırın dedi. Bilgisi olan varsa lütfen söyler misiniz bu aşıyı alıp sağlık ocağında yaptırabilir miyim çünkü özel doktoru yok oglumun

Ben 2 yasinda yapiliyor diye biliyorum bu asiyi. Eczaneden aldim menginonk asisini saglik ocagida yaptirdim kizima. Nasil yapamam diyor hemsire anlamadim. Yapmak zorunda gerekirse sikayette bulunacaginizi soyleyin. Bakin o zaman nasil yapiyorlar.

aile hekiminize götürün oradaki hemşireye yaptırır doktor. zaten aşı konusunda takip yapıyor onlar.

Bazı özel aşıları sağlık ocağında yapmıyorlar bende menctra yaptırmıştım özel hastanede.sağlık ocağı yapmadı doktor muayenesinden sonra özelde yaptılar. Ama grip aşısı için ve su çiçeği için aradığımda doktordan yapılabilir kağıdı getir yaparız demişlerdi

Bilmiyorum aşı takviminde 13 aylk aşı menengekok yazıyor fakat hemşire biz yapmiyoruz özel doktoru yapacak diyor

aynen bizim ebemizde özelde yapıyolar biz yapmıyoruz dedi 13. ayda özelde yaptıracagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…