bebeğe uyku eğitimi danışmanlığı

ecrinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
73
6
36
Merhabalar 11 haftalık oğlumun hiç bir rutini yok. Gerekli kitapları aldım okudum ama olmuyor özellikle uyutmak işkence günde max 8 saat uyuyor o da emerken ya da çok kısa uykularla. Hiç bir sağlık sorunu da yok sadece benim doğru yöntemleri bulamadığımı düşünüyorum ve bir uzmandan yardım almayı düşündüm .İnternetten uyku eğitimi veren danışmanlara ulaştım. Uzaktan eğitimle yardımcı oluyorlarmış bir düzene sokarız bebeği dediler. Ama benim korkum bebeği çok zorlamış olurmuyum acaba zaten ben bir sürü şey denedim çocuğu deneme tahtasına çevirmek istemiyorum. Bir taraftan da bu yorgunluğa dayanamıyorum artık sadece gece ya da gündüz uyusa ona bile razıyım. Bu tarz danışmanlardan yardım almış olan anneler varsa yorumlarını bekliyorum..

Eger cocugunuzu uyutabilirseniz ve icinize sinerse bizimle de paylasir misiniz?. Cocugum yakinda bir yasina girecek ve geceleri hep uyaniyoruz. Uyanip oynamaya basliyor ve benimle uyuyor, ne yapacagimi bilemiyorum. Eger yenina gitmezsem ya da yatagina birakirsam mümkün degil susturamiyorum. Benim de söyle güzel bir uyutma yöntemine ihtiyacim var, ama nolur aglatmali olmasin =(

Benim konuşduğym danışman ağlatmalı değildi bence siz mutlaka bir görüşün ben bebeğim küçük olduğu için çekiniyorum.çünkü 4.5aydan sonraki bebeklerde mutlak düzen sağlanır bu bebeği çok zorlayamayız belki gazı vardır ya da bir sağlık sorunu olur dedi. Ben şimdi eğitim alırsam 4.5 aydan sonra tekrar destek almam lazım çünkü kurallar değişecekmiş

Ben yurt disinda yasiyorum. Burada bu konuda nasil yardim alabilirim bilmiyorum. Doktor bir kitap vermisti uyku egitimiyle ilgili, atacaksin odadan aglasa da bes dakika da bir falan yanina gideceksin. Bunu yapamadim. Cocugum cok agliyor ve sakinlesmiyor bile kucaga alinca. Ilk 6 ay yataginda yatti sonra ayaga kalkip aglamaya basladi uyuyabilmek icin mecbur yatagima aldim ve yakinda yasina girecek. Bizim icin de zor oluyor ama neredeyse bir senedir yorgun ve bitkinim. Cesaret edemiyorum yataktan ayirip ugrasmaya. Yoksa ben de doktorluk olacagim =(

Belinsi size danışmanın web sitesini özelden yazdım. Bir incelerseniz siteyi hatta bu danışmanla çalışmış annelerin yorumları da var genelde sizin bebeğiniz yaşlarındalar umarım size bir faydası olur

Selam kızlar benımde 4 ay 4 haftalık oğlum var uyku problemımız cok yok ama bu yanında bırlıkte uyuma vs gorunce yazmak ıstedım halihazırda okudugum bı kıtapta cocukla beraber yatılması gerektıgını soyluyor pedagog bnde yatırmadım hıc alısmasın dıye ama okudukca mantıklı bulmaya da basladım ve esın ıse gıdınce alıyorum yanıma daha rahat guvende ve huzurlu uyurlarmıs özguvenlerı gelırmıs ne kadar cok anneye baglanırsa o kadar cabuk ayrılabılırmıs vs va cok guzel seylere baglıyo bunu mesela baglanma duygusunu annesınden alırsa ılerde baskalarına nasıl baglanacagını filan ayarlayabılırmış ıstersenz yazarı kıtapı yazabılırım size

Gulay87 ben tracy hogg ve arlene eisenberg in kitaplarını okumuştum. Bahsettiğiniz yazarı paylaşır mısınız

Tesekkür ederim, bir inceleyip kismet olursa ne durumdayiz buraya yazarim. Öncesinde bayagi bir dinlenmem lazim ..

Slm kizlar bu konuda uzman oldum diyebilirim.. Benim kizimda baslarda böyleydi ne yaparim diye önce bi arastirdim ve demedim fakat sonic deqismedi en sonunda kendim birşeyler yapmak istedim aksam 9 gibi bebisme banyo yaptirdim tabi ozamanlar yaz di biraz suyun içinde oynuyorduk daha sonrada odasina götürüp loş isikta oynuyorduk daha sonrada karnini doyurup en geç 09;30 gibi uyutuyordum gece uyanincada hic bakmiyordum ama uyuturken ayaqimda salliyordum neyse bu şekilde anladiki uyansada deqisen bisey yok uyumaya karar verdi ve alisti gitti şimdilerde de büyüdü biraz yataqina koyuyorum ve kendiliğinden uyuyp gidiyor çok şükür küçükken alistirmak gerekiyoo

Kac yasinda anlayip uyumaya basladi? Ben her gün sekizde uyutuyorum yanina yatiyorum kolumu üzerine koyuyorun dirense de uyuyor bir zaman sonra ama gece uyanmalarina care bulamiyorum. Dün gece mesela oturdu konusmaya basladi kendince, tekrar yatirmak cok zor oldu..

Gulay87 ben tracy hogg ve arlene eisenberg in kitaplarını okumuştum. Bahsettiğiniz yazarı paylaşır mısınız
Canım yazarın ismi adem guneş suan elımdekı kıtabı GUVENLI BAĞLANMA kaldı 11 kıtap onlarıda sırayla alıcam ınallah

Merhaba arkadasım benım oğlumda 4,5 aylık gece kalkıyoruz halıyle siz doyurmadan kendılıgınden gerı yatırıyormusunuz bıde kaç aylık yavrunuz orayı tam anlayamadım ben doyurmasam kıyaket kopar da:)

Bız ek gıdaya basladık ama gunduzlerı verıyoruZ mama da kasık maması verdı kullanmamaya calısıyorum hazır oldugu ıcın. Gecelerı de emiyo ama uykusu bolunmuyo uyurken emıyo uyuyo emmeseydı denerdım canım tsk ettım acıklaman ıcın

Canım merhaba eskı mesajlara bakarken gördum bende oğluma gece yatarken mama verıyorum galıba sutum artık yetmıyo sen bebegıne pirinç unu ıle mama verıyordun sankı benım oğlum 7 ayını doldurucak pazar gunu bende versem nasıl olur acaba tarıfını olculerını verebılırmısın rıca etsem muhallebı seklınde yapılıyo galıba ama sut koyanda varmıs bıbyasına kadar sut yok ama kafam karıstı

Aa yok cnm ben emmiyo sandim sutun varsa eqer mamaya baslamnin hic bi anlami yok en iyisini yapiyorsun
Canım merhaba eskı mesajlara bakarken gördum bende oğluma gece yatarken mama verıyorum galıba sutum artık yetmıyo sen bebegıne pirinç unu ıle mama verıyordun sankı benım oğlum 7 ayını doldurucak pazar gunu bende versem nasıl olur acaba tarıfını olculerını verebılırmısın rıca etsemmuhallebı seklınde yapılıyo galıba ama sut koyanda varmıs bıbyasına kadar sut yok ama kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…