bebeğe ölmüş kişinin ismini vermek

Fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Maalesef hala hamile değilim. Ama hamile kalmak istiyorum. İNŞALLAH.
Ama şimdiden bir sorunumuz var.
Eşimin 1.5yıl önce erkek kardeşi vefat etti. Cenaze günü dahil bütün akrabaları bir oğlunuz olsun adı mümin olsun dediler. Herkes anlaşmış gibi aynı şeyi söylediler.
Cenazeden 1.2 ay sonra bu konuyu eşime anlattım bana hak verdi. Kardeşinin adını koymamak konusunda anlaştık.
Ama son zamanlarda hep aynı konudan dolayı tartışıyoruz. Israrla oğlumuz olursa kardeşinin adını koyacağını söylüyor. Ve daha önceden bu konu hakkinda konuşup anlaştığımızı kabul etmiyor.
Kısaca ben asla istemiyorum. Eşim ısrarla kardeşinin adını koymak istiyor
Eşimi de kırmak istemiyorum.
Bana akıl verin. Ben şimdi ne yapayım
Siz konuşup anlastiktan sonra bu şekilde söylüyorsa kayinvalide,kayınpeder etkilemiştir .Koyması konusunda telkinlerde bulunmuşlardır .Yapacağınız şey Demekki eşiniz etkilenebiliyor.Siz de aynısı yapın iyilikle fikrini degistirin .Bir video vardı .Ölen kişilerin isimlerini özellikle de genç yaşta ölenlerin isminin çocuğa verilmesinin doğru olmadığı yönünde .Böyle kaynaklar bulup eşinize izletin,okutun .İkna olmaz ise sadece kulağına okutmak konusunda ikna edin .Göbek adı olsun .Dogunca kulağına okutun .Kimlikte yazmasın en azından .İkinizin bulduğu bir ismi yazdırın .Ailelere de iki isim koyduk deyin.Kimlige mi bakacaklar .

Ben de yeni konu diye yazdım da yazdım🤭🤭🤭🤭Bebeğin adı ne oldu acaba?Bir de eski konuları neden hortlatiyorsunuz arkadaşlar ????

normal forum üyeleri ilk posta bakarak cevap yazar tabi ki. aralara kaynatılmış başka soruyu nasıl görelim. bir de azar yemiş bir arkadaş buna tepki verdi diye.
şaka gibi.

X