- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi dutyapragi
Uzlaşırsınız inşallah ne diyim...Yoo benim dediğim senin dediğin olayı yok. Nofmalde hiç tartışma yaşamayız. Bu konuda uzlaşamıyoruz
elimde olan bir şey olsaydı emin ol doğururdumegem keske kiz dogursaymissin bir tane de :) ne dersin.
Şaka olmalıMerhaba ben şuan 12 hafta lik hamileyim kocam bebek kız olursa ilk eşinin adını koymak istiyo vefat etmiş ilk eşi bnd istemiyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz ve tek isimde koymuyo Elif duru azra olucak diye inatlasiyo ne yapacağımı bilemiyorum
Daha doğmamış çocuğaFikirlerinize çok ihtiyacım var.
Maalesef hala hamile değilim. Ama hamile kalmak istiyorum. İNŞALLAH.
Ama şimdiden bir sorunumuz var.
Eşimin 1.5yıl önce erkek kardeşi vefat etti. Cenaze günü dahil bütün akrabaları bir oğlunuz olsun adı mümin olsun dediler. Herkes anlaşmış gibi aynı şeyi söylediler.
Cenazeden 1.2 ay sonra bu konuyu eşime anlattım bana hak verdi. Kardeşinin adını koymamak konusunda anlaştık.
Ama son zamanlarda hep aynı konudan dolayı tartışıyoruz. Israrla oğlumuz olursa kardeşinin adını koyacağını söylüyor. Ve daha önceden bu konu hakkinda konuşup anlaştığımızı kabul etmiyor.
Kısaca ben asla istemiyorum. Eşim ısrarla kardeşinin adını koymak istiyor
Eşimi de kırmak istemiyorum.
Bana akıl verin. Ben şimdi ne yapayım
daha doğmamış çocuğa don biçmek sizinki onun için niye tartışıyorsunuz ki bi hamile kalın sağlıkla doğsun da o zaman isim konusunda konuşursunuz . Kime ne istediğiniz ismi koyarsınız da şimdiden böyle şeyleri tartışmak niye anladım . Bence siz ölen kişinin ismini koymaya takılmamışsınız siz ismi beğenmediğiniz için ölmüş kişi üzerinden yürüyorsunuzFikirlerinize çok ihtiyacım var.
Eşimin 1.5yıl önce erkek kardeşi vefat etti. Cenaze günü dahil bütün akrabaları bir oğlunuz olsun adı mümin olsun dediler. Herkes anlaşmış gibi aynı şeyi söylediler.
Cenazeden 1.2 ay sonra bu konuyu eşime anlattım bana hak verdi. Kardeşinin adını koymamak konusunda anlaştık.
Ama son zamanlarda hep aynı konudan dolayı tartışıyoruz. Israrla oğlumuz olursa kardeşinin adını koyacağını söylüyor. Ve daha önceden bu konu hakkinda konuşup anlaştığımızı kabul etmiyor.
Yo, bir üye yeni bir şey sormuşÇocuk 6 yaşına gelmiştir arkadaşlar, ismi faln seçilmiştir, yine eski konu
Konu 2015de açılmışYo, bir üye yeni bir şey sormuş
Vefat eden eşinin adını koymak isteyen eş
Evet konu eskiKonu 2015de açılmış
PardonEvet konu eski
Ama son sayfa mesajlarında yeni bir konu var onu kastettim. Ben konu hortlatmadım da, yazan üyeyi cevapladım
Merhaba ben şuan 12 hafta lik hamileyim kocam bebek kız olursa ilk eşinin adını koymak istiyo vefat etmiş ilk eşi bnd istemiyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz ve tek isimde koymuyo Elif duru azra olucak diye inatlasiyo ne yapacağımı bilemiyorum
Yorum yapmak istemiyosan bakmadan gec sende hiç üşenmeden bunu mu yazdın ben bu konu başlığını Google da buldum ilk bu çıktı karşıma bnde sordum ilgilenmiyosan da yazmak zorunda değilsiniz !Hayır da.cocuk okul yasina gelmiş konu 6 yil olmuş taaaaa 6 yıl önceki konuyu üşenmeden aradınız mı yada ne amacla aradınız
Kendiniz konu acabilirsiniz yeni uyesiniz eski konuyu nerden buldunuz tek tek sayfalara bakmaya üşenmediniz mi
Ve buna yorumlar yapılmış konunun bir geçerliliği olur da eh hadi dersin oda yok
Çok ilginc
İlk esinin adi sacma biraz... Bende olsam kabul etmem yani...alakasiz...Ben kardeşi demedim ilk eşi karısı dedim
2015 deki konuyu hortlatmışlarFikirlerinize çok ihtiyacım var.