bebeğe ölmüş kişinin ismini vermek

Canim el mumin Allahin ismi ve Allahin ismini koymak caiz diil istersen esinle birlikte arastir ortak bi karar verirsiniz esin yinede kabul etmezse kirma kalbini koy ismi yasadigi hic kolay diil cunku

Benim adım doğduktan 20 gun sonra ölen halamın ismi.
Babaannem önermiş ailem de kabul etmiş. Ismimi cok da seviyorum. Yasamamış olsa da henüz bebek yaşta ölse de halamın ismini taşımaktan da hic gocunmadım.
Isim cok tuhaf olmadıgı sürece koyabilirsiniz, cok sorun degil bu...

Merhaba ben şuan 12 hafta lik hamileyim kocam bebek kız olursa ilk eşinin adını koymak istiyo vefat etmiş ilk eşi bnd istemiyorum bu yüzden sürekli tartışıyoruz ve tek isimde koymuyo Elif duru azra olucak diye inatlasiyo ne yapacağımı bilemiyorum

Şaka olmalı

Daha doğmamış çocuğa
daha doğmamış çocuğa don biçmek sizinki onun için niye tartışıyorsunuz ki bi hamile kalın sağlıkla doğsun da o zaman isim konusunda konuşursunuz . Kime ne istediğiniz ismi koyarsınız da şimdiden böyle şeyleri tartışmak niye anladım . Bence siz ölen kişinin ismini koymaya takılmamışsınız siz ismi beğenmediğiniz için ölmüş kişi üzerinden yürüyorsunuz

Bana çok anlamsız geliyor ölen kişinin adını vermek. Ve isim gerçekten cok önemli.

Cook eski konuları niye hortlatıyorsunuz yahu!
Yorum yapıyoruz bir de

Hayır da.cocuk okul yasina gelmiş konu 6 yil olmuş taaaaa 6 yıl önceki konuyu üşenmeden aradınız mı yada ne amacla aradınız

Kendiniz konu acabilirsiniz yeni uyesiniz eski konuyu nerden buldunuz tek tek sayfalara bakmaya üşenmediniz mi

Ve buna yorumlar yapılmış konunun bir geçerliliği olur da eh hadi dersin oda yok

Çok ilginc

Once bir hamile kalin cocuk erkek olsun saglikli sihhatli olsunda ismin ne onemi var yahu belki hic cocugunuz olmayacak belki kiz olacak belki engel sorunu olacak dunyada dert kalmadida isim su olsun bu olsun derdimi kaldi birakin Allah için minnacik olay icin kendinizi uzup strese sokmayin

Ya valahi anlamıyorum bu kadınları. Çocuk tek başına mı oluyor? Çocugun babası isim koyabilir tabiiki. Vefat eden Kardeşinin ismini koymasından daha normal ne olabilir ki?

Yorum yapmak istemiyosan bakmadan gec sende hiç üşenmeden bunu mu yazdın ben bu konu başlığını Google da buldum ilk bu çıktı karşıma bnde sordum ilgilenmiyosan da yazmak zorunda değilsiniz !

2015 deki konuyu hortlatmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…