- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- Konu Sahibi dutyapragi
Ben çocuguma ölmüş bırının adını vermem açıkçası isimlerin de enerjısı var sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annem de kardeşim de öldü malesef..isim kaderdir bana göre o yüzden farklı isimler istiyorum onlar canımdan parça ama çok acı her hitapta acımı deşmek de istemiyrum..Neden karşı çıktığıma gelince. Benim ismimde babaannemin 20yaşında ölen kız kardeşinin adı. Çok iyi hatırlıyorum beni küçükken "adı benzemiş yaşı benzemesin"diye sevdilet. Aynı sıkıntıyı çocuğum da yaşasın istemiyorum. Çocuğumu severken insanların aklına her zaman ölmüş bir genç gelecek
Kesinlikle Turkce olmali. Iki kizimin adini da ben koydum. Turkce tabii ki.Bir kere benim çocuğum adı Türkçe olacak, bu benim görüşüm diğerlerine de saygı duyarım. 9 ay karnımda taşıyacağım, gecemi gündüzüme katacağım bir zahmet onun adını ben koyayım.
Ben isimlerin verdiği enerjiye çok inanırım. Hastalık, kaza gibi şeylerden dolayı ölen birinin adını çocuğuma asla koymam. Her isim ölmüş birinin adı demiş birisi, çok alakasız, bu kişi tanıdığınız bildiğiniz birisi ve sırf o yüzden adını koymak istiyorlar. Arada dağlar kadar fark var.
Bir yerde bunun negatif enerji verdiğini okumuştum ne kadar doğru bilemem ama ben zaten bebeğime ölmüş birinin adını koyarsam her seslenişimde o gelir aklıma ve o ismi bebeğimle özdeşleştiremem.