Çok teşekkür ederim bu ürünlere ağırlık vericemBenim bildiğim kasar, mercimek, kuruyemis (ceviz, badem), sut urunleri, muz canim. Bi'de havuc suyu iyi geliyormus.
Kesinlkleeee ben bir haftaa da 500 gram aldırmıstım kaşar ceviz nar limon bolca balık yemiştim balık cokcok yeMerhaba arkadaşlar çift rahimliyim ve erken doğum riskim var 32 den sonra. Şuan bebek 685 gr ve biliyorsunuz düşük kilo ile doğumlarda yaşam ihtimali azalıyor. Bebeğinize kilo aldırmak için neler tüketiyorsunuz ?
Aslında neler tüketmek değil de neleri tuketmemenizi bilmelisinjz. Sağlıklı beslenirsenjz aburcuburfan uzak durusanjz bebek sağlıkla gelişir özellikle tavsiye edeceğim bebeginizi de kuvvetlendirecek olan şey fermente edilmiş gıdalardır. Bol bol fermente gıdalar tüketinMerhaba arkadaşlar çift rahimliyim ve erken doğum riskim var 32 den sonra. Şuan bebek 685 gr ve biliyorsunuz düşük kilo ile doğumlarda yaşam ihtimali azalıyor. Bebeğinize kilo aldırmak için neler tüketiyorsunuz ?
İnşallah güzelce kilo aldırırız bebişlereBende 26 haftalik gebeyim benim bebegimde zayifmis doktor kilo aldirman lazim dedi onerilerinizi bende bekliyorum insallah
İnşallah güzelce kilo aldırırız bebişlere